Charity Golf & Gala voor de zeventiende keer gehouden in Marbella

door admin
Charity Golf & Gala voor de zeventiende keer gehouden in Marbella

Voor 100 euro per persoon voor niet-leden en 20 euro voor leden van Guadalmina Golf Club heb je niet alleen een leuke, sportieve en gezellige dag, maar draag je eveneens bij aan een beter leven voor de vlinderkinderen van de Stichting Debra. Het toernooi vindt plaats op de South Course en vertrek is vanaf Tee I vanaf 8.30 uur.

Sponsorpaketten

Bedrijven die een bijdrage willen leveren kunnen het golf event sponsoren met een pakket ter waarde van 600 euro of door middel van het beschikbaar stellen van prijzen voor de raffle. Zij kunnen er ook voor kiezen om voor 1000 euro twee golf events te sponsoren. Op 12 september is namelijk eveneens een golf event gepland op Aloha Golf Club. Zie onderaan dit artikel voor de contactgegevens.

Stichting DEBRA

De internationale Stichting DEBRA werd opgericht door ouders met een kind met EB en zet zich inmiddels al jarenlang in Spanje vanuit Marbella in voor kinderen met Epidermolysis Bullosa (EB) en hun families. EB is een zeldzame genetische aandoening die ertoe leidt dat de huid zo fragiel is als de vleugels van een vlinder. Zodra een baby de beschermde omgeving van de baarmoeder verlaat, veroorzaakt de lichtste aanraking al pijnlijke open wonden die zich kunnen uitbreiden to 80 procent van het lichaam. Dit heeft een leven met heftige pijn en vaak invaliditeit tot gevolg. DEBRA staat deze families met vlinderkinderen op verschillende manieren bij, met onder meer informatie, verzorging, psychologische, sociale en financiële hulp en door het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar genezing.

Boeken en doneren

Wie deel wil nemen aan het golft toernooi kan reserveren via telefoonnummer: 666 337 978 en voor meer informatie kijken op www.golfpieldemariposa.es en www.galapieldemariposa.es

Dit vind je misschien ook leuk