Vakantie in het nieuwe jaar?

door admin
Vakantie in het nieuwe jaar?

Met name de kleinere organisaties hebben het zwaar gehad en die verdienen wel wat extra aandacht. In dit artikel een aantal tips voor deze kleinere organisaties om in het nieuwe jaar weer te kunnen knallen.

Eigen reisbrochures maken

Om jouw klanten te informeren over alle mooie deals die jij te bieden hebt is het ook mogelijk om een super strakke brochure te laten maken. Een brochure is het ideale informatiemiddel naar jouw klanten toe. Een brochure kan je namelijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Het is bewezen dat mensen liever lezen van papier dan van een beeldscherm. Kies alleen daarom al voor een brochure.

Brochures laten drukken kan al vanaf 8 pagina’s en in vele verschillende formaten. Van mini brochures in A6 formaat tot XL A3 formaten. Wel is het goed om in de gaten te houden dat de pagina’s telkens met 4 verhoogd moet worden, dit omdat het een gevouwen boekje is en dus per vel papier 4 nieuwe kantjes creëert. Omdat er veel mogelijkheden zijn wat betreft papiersoorten, formaten en afwerkingen kun je ook met een klein budget mooie brochures maken.

Stel je klanten op de hoogte van nieuwe deals!

Nederlanders staan erom bekend dat ze altijd zoeken naar de beste deals om zo slim met hun geld om te gaan. Het is daarom belangrijk om jouw klanten kennis te laten maken met jouw topdeals voor het boeken van een vakantie. Dit kan je natuurlijk op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld op de social media kanalen van je bedrijf laten weten wat je aanbiedt. Maar omdat er op het internet al snel alleen gekeken wordt naar de grotere bedrijven is het voor jou handiger om in de omgeving klanten te targetten. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een spandoek te laten maken en jouw zaak op regionaal op te laten vallen. Een spandoek bedrukken kun je door veel verschillende bedrijven laten doen. Handig is om je daarover goed te laten informeren naar wat de mogelijkheden zijn per bedrijf. Spandoeken kun je zo groot maken als je zelf wilt, zodat je alle kanten op kunt.

Wij wensen je veel succes met het opnieuw opstarten van de business in 2021!

Dit vind je misschien ook leuk