Lichte en ruime droomhuizen in Spanje waar kwaliteit en luxe voorop staan

door admin
Lichte en ruime droomhuizen in Spanje waar kwaliteit en luxe voorop staan

In dit artikel lichten we de mogelijkheden voor de aankoop van mooie nieuwbouwwoningen in twee unieke gebieden in Spanje toe ; de Costa del Sol en de Canarische eilanden.

Twee woonparadijzen

Kilometers fantastische zandstranden langs de Middellandse Zee en een gemiddelde van 300 dagen zon per jaar maken van de Costa del Sol een waar woonparadijs. Met bovendien veel faciliteiten om te sporten en andere vrijetijdsmogelijkheden. Met meer dan 70 golfbanen is het de nummer 1-bestemming voor golfers; niet voor niets wordt er ook wel gesproken over de Costa del Golf. Vanaf de kust ben je snel in het achterland; met mooie natuurparken als Los Reales de Sierra Bermeja en de Sierra de las Nieves. Het authentieke Spanje is altijd dichtbij; er zijn nog talloze pittoreske dorpjes, maar wie wat exclusiever vertier zoekt, bezoekt Marbella, Benahavis of Estepona.

De Canarische eilanden, ook wel de Gelukkige Eilanden genoemd, kennen het grootste deel van het jaar minimumtemperaturen van rond de 20ºC. Wat een heerlijkheid; een paradijs vol natuurlijke rijkdommen, met het milde klimaat, de vulkanische zwarte zandstranden, haar natuurlijke zwembaden en de ongelooflijke contrasten van de landschappen.

Woningaanbod

In beide gebieden biedt Gilmar Real Estate, een toonaangevende makelaar met ruim 37 jaar ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt, via Gilmar Off Plan exclusieve, lichte en ruime nieuwbouwwoningen aan. Voor ieder wat wils.

Estepona; buitenkans in Gouden Driehoek

Estepona heeft de afgelopen jaren een hausse gekend in nieuwbouwprojecten en exclusieve woningen. Een ontwikkeling die ertoe geleid heeft dat de Andalusische stad deel is gaan uitmaken van de zogeheten Gouden Driehoek van de Costa del Sol.

Het supermoderne en luxe El Campanario Hills Boutique hotel biedt comfort, stijl en eigentijdsheid. Het biedt 29 exclusieve appartementen en penthouses. Echt uniek zijn het overloopzwembad, de ruime terrassen, de eersteklas fitnessruimte en spa.

Casares Golf: natuur en vertier binnen handbereik

In Casares Golf, tussen Marbella en Sotogrande, biedt Gilmar exclusieve woningen aan in Quabit Royal Casares. Het nieuwbouwproject ligt dicht bij de gerenommeerde plaatsen zoals Puerto de la Duquesa en Puerto Banús. Quabit Royal Casares is een groot complex van appartementen uitgerust met de nieuwste technologie en ook weer gebouwd met de beste kwaliteit materialen in een omgeving die voor ieder wat wils biedt; natuur, luxe badplaatsen en gevarieerde mogelijkheden voor vrijetijdsbestedingen.

Marbella en Puerto Banús; herenhuizen aan zee

De eersteklas restaurants en het grote aantal beroemdheden dat flaneert in deze luxueuze jachthaven maken Marbella en Puerto Banús tot de meest exclusieve plekken aan de Costa del Sol. Gilmar Off Plan biedt Hoyo 19 aan, dat ligt in het prestigieuze residentiële complex Los Flamingos Golf Resort. Het is omringd door drie van de beste golfbanen aan de Costa del Sol, en biedt vanuit de tuinen een adembenemend panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee

Santa Cruz,Tenerife: comfort en ruimte

Voor wie van Tenerife zijn thuis of tweede thuis wil maken wil maken, biedt Gilmar Los Pájaros aan, in Santa Cruz de Tenerife. Een complex dat dicht bij het centrum ligt, maar toch comfort en rust biedt.  

Las Palmas Gran Canaria: multicultureel en kosmopolitisch

In Las Palmas de Gran Canaria ligt Las Canteras, één van de exclusieve complexen van het Gilmar Off Plan op de Canarische Eilanden. Het ligt in één van de meest kosmopolitische en multiculturele buurten van de stad Las Palmas de Gran Canaria.

Team van specialisten

Wie interesse heeft of advies wil over de exclusieve woningen kan contact opnemen met Gilmar Real Estate. Een team van gespecialiseerde makelaars staat klaar om de klant te helpen bij de keuze van het gebied en de woning.

Dit vind je misschien ook leuk