Leef je droom in een nieuw huis aan de Costa del Sol

door admin
Leef je droom in een nieuw huis aan de Costa del Sol

De Costa del Sol is inmiddels een referentie in de wereld voor zowel toerisme als voor mensen die er zich permanente willen vestigen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 19C is vanzelfsprekend het vrijetijdsaanbod van sport- en andere buitenactiviteiten zeer uitgebreid. De kustzone telt meer dan 70 golfbanen, 12 jachthavens met ruim 1.000 ligplaatsen, wandelpaden en fietsroutes… Bovendien is er een ruime keus aan woningen en projecten als je overweegt een huis te kopen in Spanje.

Royal Casares

Van de luxe die het grote aanbod aan faciliteiten biedt, kun je nog meer profiteren als je gebruik maakt van de mogelijkheid om een prachtige woning te kopen in een van de nieuwe ontwikkelingen zoals Royal Casares, in het hart van de Costa del Sol, tussen Marbella en Sotogrande. Het gaat om een nieuwbouwproject dat dicht in de buurt ligt van eersteklas recreatie- en uitgaansgebieden zoals Puerto de la Duquesa of Puerto Banús, op tien minuten van verschillende golfbanen, natuurgebieden met wandelroutes, jachthavens en snelle toegang tot de A7 die je vandaar in iets meer dan een half uur rijden op het vliegveld van Málaga brengt. Vergeet ook niet dat er een breed scala aan prachtige stranden met blauwe vlaggen op je ligt te wachten.

Casares Golf

Het kan zijn dat je heel erg van golf houdt en graag een goed onderhouden gazon van bijvoorbeeld de Casares-golfcourse als uitzicht hebt vanaf je nieuwe terras. Dan is de meest interessante optie Casares Golf, een nieuwbouwproject op de eerst lijn van deze prestigieuze golfbaan. Deze biedt appartementen met twee en drie slaapkamers en penthouses met grote panoramische terrassen, gemeenschappelijke zwembaden en tuinen. Ideaal om van je favoriete sport te genieten. Met de aankoop van een van deze appartementen word je bovendien eigenaar van een deel van de golfbaan, wat wil je nog meer?

Scenic

Misschien heb je meer een stedelijke oriëntatie en zit je liever dichtbij de dynamiek die een stad als Estepona te bieden heeft. In dat geval heb je bij de ontwikkeling Scenic van Gilmar Real Estate de mogelijkheid om te kiezen tussen appartementen op de begane grond met privétuinen tot penthouses met twee verdiepingen en grote terrassen met 1 tot 5 slaapkamers. Wonen in Scenic betekent elke dag genieten van de beste panoramische uitzichten, zelfs tot aan Gibraltar en de kust van Afrika; omringd worden door luxe en innovatie dankzij de laatste technologische snufjes; een prachtig design en alle kwaliteiten die nodig zijn om je te omringen met alle comfort.

De drie genoemde projecten zijn duidelijke voorbeelden van de verschillende opties die verkrijgbaar zijn wat betreft nieuwbouw aan de Costa del Sol. Alle drie projecten waarmee je je leven ingrijpend kunt veranderen. Of je nu besluit je definitief in Zuid-Spanje te vestigen of juist op zoek bent naar een goed investeringsobject door uw nieuwe woning te verhuren voor een interessant rendement of er gewoon lekker zelf van uw eigendom gaat genieten.

Vertrouw op deskundigheid

En vergeet niet dat de beste optie om problemen te voorkomen is te vertrouwen op de deskundigheid die wordt geboden door de professionals van Gilmar Real Estate. Zij hebben 37 jaar ervaring met het verkopen van huizen. Tijdens het volledige aankoopproces nemen zij de verantwoordelijkheid voor het oplossen van alle problemen die zich kunnen voordoen tijdens de aankoop. Jij als klant hoeft je uitsluitend zorgen te maken over dat waar het in de eerste plaats allemaal om te doen is: genieten. Overweeg je nieuwbouw aan de Costa del Sol, denk dan aan Gilmar Real Estate.

Dit vind je misschien ook leuk