Ontdek het mooie Spanje

door admin
Ontdek het mooie Spanje

Dit veelzijdige land heeft het allemaal. En om zoveel mogelijk te zien mag een rondreis in Spanje mag zeker niet ontbreken in je volgende vakantieplannen!

De ideale plek voor een vakantie

Wat Spanje zo’n ontzettend fijn land maakt voor een reis zijn meerdere dingen. Het land ligt niet zo ver van Nederland af waardoor het prima te bereiken is. Doordat je niet zo een grote afstand hoeft te overbruggen, is het ook een fijne vakantieplek wanneer je wat minder budget te besteden hebt. Daarnaast heeft het een zeer prettig klimaat. Ook in de wintermaanden is het in Spanje goed vertoeven.

Het land zelf biedt een rijke cultuur en prachtige natuur. In het zuiden van Spanje vind je een van de grootste toeristische trekpleisters van het land; het Alhambra. Dit middeleeuwse fort toont de bijzondere geschiedenis van Spanje. Houd je van een actieve vakantie? Het noorden van het land leent zich uitstekend voor wandelingen door de indrukwekkende Pyreneeën of Picos de Europa. Wat je ook wilt, je vindt het in Spanje.

Zo reis je het beste door Spanje

Spanje heeft openbaar vervoer, maar het is niet zo als we dat gewend zijn in Nederland. Je verkent het land daarom het beste met een auto. Wil je zelf je reis uitstippelen? Dat kan natuurlijk, maar houd er rekening mee dat dit lastig kan zijn. De taalbarrière kan bijvoorbeeld in de weg zitten wat een hoop stress kan opleveren.

Wanneer je liever in alle rust wilt genieten van je reis, kun je ervoor kiezen om een rondreis Spanje te boeken. Een complete rondreis neemt je mee langs de mooiste bekende en verborgen parels van Spanje. Ook de overnachtingen op de mooiste locaties zitten bij je reis inbegrepen. Alles is dan voor je geregeld waardoor jij niets anders hoeft te doen dan te genieten van de prachtige plekken die Spanje te bieden heeft.

Dit vind je misschien ook leuk