Wat neem je mee aan beautyproducten op reis naar Spanje?

door admin
Wat neem je mee aan beautyproducten op reis naar Spanje?

Als het gaat om je persoonlijke verzorging, dan is het gemakkelijk om van je favoriete producten kleine verpakkingen klaar te hebben liggen. Houd daar zeker rekening mee als je besluit alleen met handbagage te reizen. Allerlei beautyproducten in verschillende type verpakkingen vind je bijvoorbeeld bij Beautyplaza. Wil je eens een idee krijgen van waar je zoal aan kunt denken als je je koffer inpakt, lees dan verder.

Goed zijn voor het haar

Mede door de andere omstandigheden dan thuis: vele zonuren, chloorwater in het zwembad, zout zeewater of het harde water dat uit de douche komt, kan je haar het flink te verduren krijgen in Spanje. Het is dan belangrijk dat je haarverzorgingsproducten meeneemt. Een goede shampoo en een conditioner mogen dan ook niet ontbreken in je toilettas. Het is ook slim om je eigen stylingproducten mee te nemen, dan kun je ook tijdens je vakantie iedere dag goed verzorgd de deur uit. Let wel op dat de producten goed bij jouw haartype passen. Zo profiteer je er meer van.

Houd de huid in conditie

Wat geldt voor het haar, is ook van toepassing op de huid. Door de blootstelling aan bijvoorbeeld de zon, of de zeewind, kan de huid het flink te verduren krijgen. Dan is het fijn wanneer je producten bij je hebt om nadelige effecten hiervan tegen te gaan. Zorg in ieder geval dat je de huid elke dag goed kunt reinigen. Een goed schone huid helpt deze beter in conditie te houden. Met wat vocht, een masker of een speciale nachtcème behaal je al snel mooie resultaten in de verzorging van je huid. 

Bescherming tegen zonnebrand

Gebruik op vakantie vooral professionele zonnebrandcrème. De omstandigheden zijn in Spanje qua zon anders dan thuis. De zon in Spanje is dan wel dezelfde zon, maar de straling is door de zuidelijke ligging veel sterker. Helemaal in het voorjaar en de zomer, maar zelfs op mooie dagen midden in de winter kun je er verbranden. Wees daarom goed voorbereid door de goede zonnebrand- en after-sunproducten standaard in je vakantietas te hebben. 

Letten op je voorkomen

Ook wanneer je op vakantie bent, wil je er op je best uitzien, bijvoorbeeld als je een avondje tapas wilt eten. Dan helpt het als je je eigen beautyproducten gewoon bij je hebt. Bijvoorbeeld een parfum om lekker te ruiken, een hip kleurtje voor de nagels of make up in vakantieverpakkingen. 

De beste kwaliteit kiezen

Wanneer je zeker van je verzorging wilt zijn, dan neem je het beste dezelfde producten mee die je ook thuis gebruikt van de merken die je altijd kiest. Dan weet je wat je eraan hebt en wat ze voor je doen. Bij de specialist is het vaak zo dat je de producten in verschillende formaten verpakkingen en hoeveelheden kunt vinden. Zo vind je online altijd wat je zoekt en dat maakt het wel gemakkelijk om goed voorbereid en zonder zorgen op vakantie te gaan. 

Dit vind je misschien ook leuk