Ziektekostenverzekering met en zonder copays

door admin
Ziektekostenverzekering met en zonder copays

Als we het hebben over copays, bedoelen we het bedrag dat betaald moet worden telkens wanneer de verzekerde gebruik maakt van de verschillende medische diensten die in de polis zijn opgenomen. Dit bedrag staat los van de premie die de verzekerde voor de verzekering betaalt.

Ziektekostenverzekering met copays

Normaal gesproken is de eigen bijdrage van toepassing op algemene medische en gespecialiseerde consultaties, diagnostische tests en therapeutische handelingen, met inbegrip van ziekenhuisopnames en spoedgevallen, zodat het gebruik ervan tot een aanzienlijke verhoging van de verzekeringskosten kan leiden.

Het bedrag van de copays kan variëren afhankelijk van de medische dienst en het contract van de klant. Ziekenhuisopnames en geavanceerde diagnostische tests hebben meestal een hoge copay

Ziektekostenverzekering zonder copays

Alleen de verzekeringspremie wordt betaald en dat geeft gemoedsrust, want er hoeven geen extra betalingen te worden gedaan om te genieten van de diensten en garanties die in de polis zijn opgenomen.

In het geval dat een particuliere ziektekostenverzekering nodig is voor de verblijfsvergunning in Spanje, is het hebben van een polis zonder eigen bijdragen essentieel, aangezien dit een van de vereisten is om deze te verkrijgen.

De ASSSA-ziektekostenverzekering is zonder copays, dus je hoeft niet méér te betalen voor de diensten die in de polis zijn inbegrepen. Na betaling van de premie krijg je zonder extra kosten toegang tot de diensten. Bovendien hebben ASSSA-ziektekostenverzekeringen medische, chirurgische en ziekenhuisdekking.

De gezondheidspolis zonder copays en de levenslange garanties voor het niet-verhogen van de premie als gevolg van leeftijd en het niet opzeggen van de polis, maken van ASSSA verzekering de beste investering in je gezondheid.

Meer informatie vind je op www.asssa.es

Dit vind je misschien ook leuk