OTIS Advocaten Spanje ook aanwezig op de Balearen

door admin
OTIS Advocaten Spanje ook aanwezig op de Balearen

De juridische en fiscale ondersteuning van OTIS Advocaten Spanje strekt zich uit over geheel Nederland en Spanje met kantoren in Amsterdam, Breda, Barcelona, Madrid, Marbella én nu ook vanuit Palma.

Na een flink aantal jaar cliënten op de Balearen vanuit Barcelona te hebben begeleid, brak vorig jaar het moment aan om dit verder te optimaliseren met een eigen kantoor. 

Advocaat Tom Mateu, geboren op Mallorca, is na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn op het kantoor in Barcelona vorig jaar september teruggekeerd naar zijn geboorteplaats Palma. Sindsdien is de aanwezigheid op de eilanden aanzienlijk uitgebreid, hetgeen resulteerde in de opening van het kantoor op Mallorca.  

De aanwezigheid op meerdere plekken in Spanje, waaronder op deze gastvrije eilanden vol mogelijkheden, past goed in het streven van OTIS Advocaten naar constante verbetering en dynamiek in juridische en fiscale begeleiding.

Bij OTIS Advocaten Spanje helpen we u graag verder op het gebied van Spaans Recht en dat met Nederlandstalige begeleiding. De advocaten van OTIS Advocaten moedigen u aan contact met hen op te nemen als u in juridisch onzekere situaties terecht bent gekomen. Wij kunnen uw situatie bestuderen en voor u nagaan welke mogelijkheden er in uw geval zijn en welke stappen ondernomen kunnen worden om uw doelstellingen te bereiken of uw kwestie op te lossen.

Dit vind je misschien ook leuk