Het belang van leeftijd bij particuliere ziektekostenverzekeringen

door admin
Het belang van leeftijd bij particuliere ziektekostenverzekeringen

Bij de beoordeling van het risico van acceptatie van een nieuwe verzekerde houden ze dus rekening met de leeftijd. ASSSA gaat in dit opzicht flexibel om met de contractleeftijd op basis waarvan mensen verzekerd kunnen worden. Deze verzekeringsmaatschappij staat er zelfs voor open om mensen te verzekeren van wie de vastgestelde maximale leeftijd is overschreden. Acceptatie wordt altijd beoordeeld per individueel geval. Bovendien is er geen maximale leeftijd gesteld voor de duur van de verzekering. De verzekerde kan daarom levenslang verzekerd zijn tegen gezondheidsrisico’s.

Geen premieverhoging naarmate de verzekerde ouder wordt

In de regel bepalen bedrijven de prijs van verzekeringen op basis van leeftijdscategorieën op het moment van afsluiten van de polis. Veel geïnteresseerden maken zich zorgen en brengen die zorgen over aan ASSSA. Ze vragen of de premie bij ASSSA wordt verhoogd naarmate ze ouder worden. Dat is niet het geval. ASSSA verhoogt de premie niet bij het verjaren. Wel houdt het bedrijf rekening met de leeftijd op het moment van contracteren. Daarna blijft de prijs van de verzekering altijd in de leeftijdscategorie op basis waarvan de polis is afgesloten. Deze contractgarantie biedt de klanten van ASSSA gemoedsrust en bevestigt hen dat de investering in hun gezondheid succesvol is geweest.

ASSSA zegt de zorgpolis nooit eenzijdig op

Een ander punt waarover mensen die op zoek zijn naar een verzekering zich zorgen maken, is of ASSSA, wanneer de verzekerden al oud zijn en zelfs enkele ziekten hebben ontwikkeld, de polis eenzijdig kan opzeggen. Nadat zij enkele jaren verzekerd zijn geweest, zou dat hen onbeschermd achterlaten op een moment dat zij waarschijnlijk moeilijk nog een andere verzekeringsmaatschappij kunnen vinden die hen zal accepteren. ASSSA garandeert contractueel de polis niet op te zeggen wegens leeftijd, ziekte of gebruik. Zo biedt ASSSA haar verzekerden levenslange dekking en hebben zij de zekerheid dat zij echt beschermd worden door hun verzekeringsmaatschappij.

Bij ASSSA is je gezondheid in goede handen

ASSSA’s streven is dat steeds meer mensen toegang hebben tot hoogwaardige particuliere gezondheidszorg. Hierdoor kunnen zij genieten van de exclusieve voordelen en garanties van de verzekeringen van ASSSA en de 85-jaar lange ervaring in de gezondheidszorg. Bij ASSSA is je gezondheid in goede handen.

Meer informatie vind je op www.asssa.es

Dit vind je misschien ook leuk