Het belang van een goede service in de ziekteverzekering

door admin
Het belang van een goede service in de ziekteverzekering

Een een vriendelijke en empathische behandeling en efficiënt management en een hoge kwaliteit van de dienstverlening zorgt ervoor dat de verzekerde zich jarenlang veilig en vertrouwd voelt in zijn verzekeringsmaatschappij.

Persoonlijke aandacht voor een verzekerde is bovendien vooral van belang als het gaat om ziektekostenverzekeringen. Ziekteperioden zijn meestal ingewikkelde situaties waarin mensen een maximaal vertrouwen moeten hebben in hun bedrijf.  

Voor een goede service aangaande de ziekteverzekering is het erg belangrijk dat de verzekeringsmaatschappij en de medische professionals goed samenwerken. Zij moeten namelijk voldoen aan de hoge vraag die de gezondheid van hun verzekerden vereist. 

Bij ASSSA streven we ernaar onze meer dan 80 jaar ervaring te laten terugkeren in de kwaliteit van onze dienstverlening. Hiertoe beschikken we over de nodige middelen en een hooggekwalificeerd, multidisciplinair team. Alle leden van dat team hechten veel belang aan servicegerichtheid en toewijding om de verzekerden bij ASSSA een persoonlijke behandeling en volledige aandacht te geven in hun eigen taal. Als pijlers daarbij hanteren ze de waarden menselijkheid, nabijheid en vertrouwen. 

De tevredenheid van alle klanten is ASSSA’s belangrijkste doelstelling. Daarom is ons personeel bereid om de procedures snel en efficiënt uit te voeren. Zo verloopt alle communicatie tussen de klant en ASSSA op een efficiënte en vakkundige manier.

ASSSA stelt bovendien zeer nauwgezet het medische team samen en werkt uitsluitend met prestigieuze professionals en gezondheidscentra die alle patiënten die bij ASSSA zijn verzekerd een eersteklas gezondeidszorg bieden. 

De tevredenheid, loyaliteit en aanbevelingen van onze polishouders motiveren al onze medewerkers om zich elke dag opnieuw in te zetten om een steeds een betere en en meer doelgerichte service te bieden.  

Zodoende verzekeren we bij ASSSA de rust van onze klanten met onze levenslange dekking en met onze unieke service. Tegelijkertijd zorgen wij daarmee voor uw kostbaarste bezit, uw gezondheid. 

Dit vind je misschien ook leuk