Verwen jezelf met een nieuwe look bij MOOI Hairsalon in Malaga

door admin
Verwen jezelf met een nieuwe look bij MOOI Hairsalon in Malaga

MOOI Hairsalon kan namelijk ook je haar op creatieve en innovatieve wijze ‘stylen’ en ‘designen’. Dat gebeurt door ervaren hairstylisten die continu bijleren en daarom op de hoogte zijn van de allerlaatste trends, producten en vakkennis over alle soorten haar. Deze kennis en kunde passen deze professionals volledig aan de behoeften en smaak van hun klanten aan, terwijl ze daarbij ook altijd – zo gewenst – de huidige trends laten meewegen.

Grote, internationale klantenkring

De zaak heeft al jaren een grote, internationale klantenkring. Sommige klanten vliegen zelfs speciaal naar Málaga vanuit Londen, Zwitserland, Duitsland en Nederland om bij MOOI in de stoel te zitten.

Ingrid Schlingmann

MOOI Hairsalon kon zo succesvol worden dankzij de bezielende en geïnspireerde leiding van Ingrid Schlingmann. Deze energieke en innovatieve hairstylist en make-up artiest volgde opleidingen bij gerenommeerde bedrijven als Elite, Sassoon en Sebastian. Naast dat ze samen met haar even enthousiaste team, haar klanten nieuwe kapsels of volledige nieuwe ‘looks’ aanmeet, verzorgt Ingrid ook workshops make up en hairstyling, zodat klanten zelf aan de slag kunnen voor een eigentijds uiterlijk.

Bekijk ook: Hippe dsignerkapper op toplocatie Málaga zoekt creatieve hairstlist

Je kunt eveneens bij MOOI terecht voor make up en styling voor fotoreportages, feesten en bruiloften. Denk hierbij aan gewaagde opsteekkapsels, excentrieke snitten, het plaatsen van tiara’s, diademen of bloemen voor bruiloften of bijzondere kapsels voor andere speciale gelegenheden.

Voortdurende bijscholing

Alle medewerkers van MOOI Hairsalon & Make Up schaven voortdurend hun vakmanschap bij en vullen dit aan door cursussen en opleidingen te volgen in zowel binnen- als buitenland. Zo blijven alle technieken en haarstijlen altijd up to date en kunnen zij de beste resultaten garanderen.

Gezond haar

De hairstylisten werken met producten van topmerken zoals Elite, Sassoon en Sebastian en bieden gepersonaliseerde behandelingen voor elk type haar. Ook al is je haar pluizig, valt het uit of mist het glans, vocht of dichtheid, de hairstylisten van MOOI weten er altijd een oplossing voor. Zo werken ze met keratinebehandelingen om je haar weer meer kracht en weerstand te geven. Hun zorg is het behoud van gezond haar op de langere termijn.

Haar kleuren of bleken

Om gezond haar te houden is eveneens een superieure service in de meest actuele bleek- en oplichtingstechnieken zoals balayage, babylights, Braziliaanse verlichting, ‘contouring’ en luxe oplichting noodzakelijk. Bij MOOI kun je eveneens met een gerust hart terecht voor kleurcorrecties. Zo kun je de natuurlijke uitstraling van je haar herstellen die onder ongewenste kleuren en eerdere verfbeurten verborgen is geraakt. Een zo natuurlijk mogelijk resultaat is altijd het streven!

Groot assortiment producten

Mochten je de producten die voor je nieuwe look bij MOOI worden gebruikt erg goed bevallen, dan kun je ze ook kopen. Het gaat om een groot assortiment van de meest populaire producten op de markt zoals Elite, Sassoon, Sebastian, Goa Organic en het Nederlandse make up merk Pune.

Volg MOOI Hairsalon Málaga op Facebook en Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk