Je pakket verzenden naar Spanje kan goedkoper met ParcelParcel

door admin
Je pakket verzenden naar Spanje kan goedkoper met ParcelParcel

Nu heeft PostNL opnieuw aangekondigd haar prijzen voor het verzenden van pakketten te gaan verhogen. Dat komt nog bij alle andere prijsstijgingen. Dat betekent dat je waar mogelijk graag wilt besparen op alle kosten.

Kan het dan echt niet goedkoper, een pakket verzenden naar Spanje? Ja, dat kan wel, als je gebruikmaakt van ParcelParcel! We vertellen meer over goedkoop pakketten verzenden naar Spanje met ParcelParcel in dit artikel.

Goedkoper pakket verzenden met gerenommeerde verzendmaatschappijen

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is ParcelParcel zelf geen verzenddienst. ParcelParcel is een tussenstation dat op grote schaal verzendcapaciteit inkoopt bij gerenommeerde verzendmaatschappijen zoals DHL, FedEx, DPD en TNT. Hierdoor krijgen zij kwantumkorting. Zo kan ParcelParcel verzendingen via deze verzenddiensten goedkoper aanbieden aan haar eigen klanten. Bij het inboeken van je verzending via ParcelParcel krijg je de prijzen van verzendingen met verschillende verzenddiensten te zien en kun je er zelf een uitkiezen. Je pakket laten ophalen is ook mogelijk en het wordt altijd aangetekend verzonden.

Pakket versturen naar de Canarische Eilanden

Normaliter geldt bij een pakket versturen naar Spanje dat het een zending binnen de Europese Unie is en er geen douaneformulier ingevuld hoeft te worden. Dat ligt anders wanneer je je pakket wilt versturen naar een van de Canarische Eilanden. Deze eiland behoren weliswaar tot Spanje, maar vallen wat postverzendingien betreft buiten de EU. Dat betekent niet alleen dat de levertijd voor deze bestemming één tot meerdere werkedagen langer is en er een extra toeslag berekend kan worden omdat het ‘buitengebied’ is, maar ook dat je wél het eerdergenoemde douaneformulier moet hebben. Gelukkig helpt ParcelParcel je daarbij door dit formulier automatisch te generen op basis van de informatie die jij invoert bij het inboeken van je verzending. 

Heb je een vraag over je verzending of is er een probleem met de verzending dat je opgelost wilt hebben? Dan hoef je gelukkig als klant van ParcelParcel niet zelf de strijd aan te gaan met de vaak slecht bereikbare en weinig behulpzame klantenservice van de verzenddienst die je via ParcelParcel gekozen hebt. ParcelParcel heeft namelijk zelf een uitstekende eigen klantenservice die wél goed bereikbaar is en gemotiveerd is om jouw vraag beantwoord te krijgen of je probleem op te lossen. Mede daarom kan ParcelParcel dan ook rekenen op goede reviews van ervaringsdeskundigen op TrustPilot!

Dit vind je misschien ook leuk