De top 3 jongerenvakantie bestemmingen in Spanje

door admin
De top 3 jongerenvakantie bestemmingen in Spanje

Hier kun je overdag de hele tijd genieten aan het strand met een drankje. ’s Avonds ga je eerst lekker uiteten en daarna feesten in een van de vele discotheken of barretjes. Hieronder vind je een aantal bestemmingen die perfect zijn voor een geslaagde feestvakantie in Spanje!

Mallorca

Mallorca is een van de vele bekende plekken in Spanje die bij uitstek geschikt zijn voor een feestvakantie. Mallorca is een van de grootste eilanden van Spanje en heeft prachtige stranden, een heerlijke zee om in te zwemmen en natuurlijk leuke plekken om te gaan feesten.

Tijdens een jongerenvakantie op Mallorca kun je niet alleen erg goed feesten, je kunt ook leuke activiteiten boeken en op avontuur gaan met de hele vriendengroep. De beste plek om heen te gaan voor een feestvakantie is El Arenal. Neem dan bijvoorbeeld een bezoekje aan het Megapark, het Duitse gedeelte van de plek. Hier is gezelligheid gegarandeerd!

Lloret de Mar

Een andere plek in Spanje die vaak door feestgangers wordt bezocht, is Lloret de Mar. Deze plek ligt op ongeveer 1 uur rijden van Barcelona en staat bekend om de heerlijke combinatie strand, zee en feest. Het perfecte recept voor een jongerenvakantie in Lloret de Mar. Overdag kun je heerlijk genieten aan een van de stranden, ’s avonds ga je uiteten en daarna kun je feesten bij een van de vele discotheken. In Lloret de Mar vind je ook veel Nederlandse eetkraampjes en barretjes. Je zult dan ook niet de enige Nederlander zijn in de stad en dat is natuurlijk erg leuk tijdens het uitgaan. Ook hier kun je ook leuke extra activiteiten bij boeken, zodat je ook op avontuur kan gaan wanneer je maar wilt!

Salou

De plek Salou ligt dichtbij Lloret de Mar en is eveneens een plek die bekend staat om het bruisende uitgaansleven voor jongeren. Het is een van de meest bekende feestbestemmingen voor een jongerenvakantie in Spanje en is het overwegen zeker waard. Ook hier vind je veel Nederlandse barretjes, restaurants en discotheken waar je los kan gaan op je favoriete Nederlandstalige hits. Maar dan wel met een fijne temperatuur en overdag kun je lekker aan het strand chillen. Een leuke bestemming voor een jongerenvakantie!

Met al deze bestemmingen als inspiratie, wordt het een stuk eenvoudiger om een leuke bestemming uit te kiezen. Zo kun jij straks genieten van een onvergetelijke jongerenvakantie in Spanje!

Dit vind je misschien ook leuk