Leg je zonnigste momenten aan de Spaanse Costa vast voor thuis

door admin
Leg je zonnigste momenten aan de Spaanse Costa vast voor thuis

Inmiddels weten we niet beter dan dat we ieder moment van de dag een fotocamera bij ons hebben: namelijk onze smartphone. Het voordeel? We kunnen veel meer fotowaardige momenten in ons leven vastleggen en hoeven niet ingewikkeld te doen met negatieven of afdrukken. Het nadeel? We doen er vervolgens helemaal niets meer mee. Daarom vertellen we je in dit artikel hoe je je zonnigste momenten aan de costa vastlegt, zodat je er thuis ook nog van kunt genieten!

Laat je vakantiefoto’s afdrukken

Een foto afdrukken wordt steeds minder gedaan, omdat we alle plaatjes die we hebben geschoten op onze smartphone terug kunnen kijken. Toch is dat ontzettend jammer, want door de vele foto’s is het moeilijk om je mooie vakantieherinneren aan de Spaanse Costa te koesteren.

Kom je wel eens bij iemand thuis die lijstjes met foto’s op een dressoir heeft staan? Of een prikbord in de keuken met vrolijke vakantiefoto’s erop geprikt? Of een koelkast met magneetjes waarop een compleet fotoalbum terug te vinden is? Waarschijnlijk neem je uit nieuwsgierigheid gelijk even een kijkje.

Raak je ondertussen al geïnspireerd als je aan jouw eigen fotomomenten van je Spaanse vakantie denkt? Gelukkig kun je tegenwoordig gemakkelijk online een foto afdrukken. Hierdoor is het geen probleem meer als je foto’s vanaf je smartphone op papier wilt hebben. Van retro foto’s met een witte (of zelfs gekleurde) rand, tot matte foto’s en de traditionele glanzende 10×15 kiekjes: waar jouw voorkeur ook ligt, je bestelt jouw foto’s gemakkelijk online.

Of maak een ouderwets fotoalbum

Ben je op dreef en snakt jouw creatieve hart naar meer? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om direct een heel fotoalbum te maken. Met de gemakkelijke ontwerpsoftware van bijvoorbeeld Albelli heb je jouw vakantiealbum in een mum van tijd ontworpen. Je waant je weer helemaal in Spaanse sferen en wordt zo teruggezogen naar jouw vakantiebestemming zodra je het album openslaat!

Fotocadeaus

Jouw allermooiste Spaanse shot verdient misschien een groter podium dan het prikbord in je keuken. Gelukkig kun je ook gemakkelijk jouw foto laten afdrukken op canvas, forex, aluminium, plexiglas of als poster. Ook in de koude wintermaanden in Nederland in gedachten afdwalen naar die fantastische zomer in España? Kies dan voor een jaarkalender voorzien van jouw zonnige vakantiefoto’s.

Kortom, de mogelijkheden om jouw herinneringen blijvend te maken zijn eindeloos.

Dit vind je misschien ook leuk