Arcos & Lamers presenteert nieuwe bedrijfsvideo

door admin
Arcos & Lamers presenteert nieuwe bedrijfsvideo

Het samenwerkingsverband tussen meertalige Spaanse advocaten, boekhouders, arbeidsadviseurs en fiscalisten is gevestigd in het Zuid-Spaanse Marbella.

De medewerkers van het kantoor beschikken over een uitgebreide, internationale ervaring en bieden daarmee een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.

Arcos & Lamers Asociados is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden waardoor de dienstverlening aangepast kan worden aan de fiscale, juridische en boekhoudkundige behoeften van de klanten.

Talen en nationaliteiten

Alle professionals werkzaam bij het kantoor zijn aangesloten bij de desbetreffende beroepsorganisaties en spreken verschillende talen. Dit laat toe diensten van dit advocaten kantoor in heel Spanje aan te bieden aan cliënten van verschillende nationaliteiten.

De gedragscodes bij Arcos & Lamers Asociados garanderen u een transparante en professionele aanpak waarbij  efficiëntie en effectiviteit, integriteit, betrouwbaarheid en accuratesse voorop staat.

Een ding is zeker: bij Arcos & Lamers Asociados zijn zowel uw persoonlijke als ondernemingszaken altijd in goede handen. Kijk op deze pagina naar de video in het Nederlands. 

Dit vind je misschien ook leuk