‘Een gezonder leven’ nu ook aan de Costa del Sol!

door admin
‘Een gezonder leven’ nu ook aan de Costa del Sol!

We kennen Vida más Sana al van de succesvolle ‘stoppen met roken’-behandelingen via de BICOM2000® bioresonantie therapie,  die worden gegeven in de praktijk in Cádiz en Benalmádena. Daarbij wordt de mentale afhankelijkheid van het roken op een natuurlijke manier en in minder dan 90 minuten ‘losgekoppeld’.

Vida Más Sana biedt naast deze ‘stoppen met roken’-behandelingen ook schoonheidsbehandelingen, behandelt huidaandoeningen, kan u afhelpen van allergieën en kan advies geven rond eetgewoontes bij overgewicht. In de onlangs geopende praktijk in Benalmádena worden de 100% natuurlijke, aromatische schoonheidsbehandelingen gegeven volgens een uniek behandelconcept dat is gericht op totale ontspanning en balans. Vida más Sana’s doel is u méér te bieden dan in een standaard schoonheidsinstituut.

100% natuurlijke producten

Moderne huidverzorgingsproducten bestaan in toenemende mate uit chemicaliën zoals conserveringsmiddelen, parfums (goedkope muskusverbindingen) en kleur- en geurstoffen. Dit zijn onnatuurlijke stoffen die ook nog eens in ons lichaam terechtkomen en daar ons metabolisme (stofwisseling) verstoren.

Vida más Sana vindt dit een zorgelijke ontwikkeling en kiest daarom voor producten met ingrediënten die rechtstreeks uit de (onbespoten) natuur afkomstig zijn. Alle producten bevatten zeer veel werkzame stoffen, waardoor het echte topproducten zijn, die zelfs het gebruik van apparaten overbodig maken.  

Zomeraanbieding

Vida más Sana vindt het erg belangrijk dat de huid juist in de zomermaanden regelmatig wordt verzorgd. Daarom geldt nu een speciale zomeraanbieding. Deze bestaat uit een frisse huidbehandeling met gratis décolleté pakking. Door intensieve reiniging worden dode huidcellen mild maar goed opgeruimd. Dankzij een heerlijk aloe vera masker wordt de hydratatie van de huid geoptimaliseerd. Daarna is de huid klaar voor de zon.

Bovendien krijgt het decolleté extra aandacht. Deze décolleté pakking ter waarde van 17,50 krijg je nu kado! De Frisse huidbehandeling is geldig van mei tot eind augustus en kost nu slects 55 euro (90 minuten).

Om volledig te ontspannen, krijgt je een drukpuntmassage van schouders, nek gezicht en hoofdhuid met hoogwaardige geurige essentiële oliën. Deze laat de energie weer beter door het lichaam stromen, waardoor stress en spanning sterk vermindert.

Na deze behandeling heeft de huid een prachtige satijnachtige glans en is intensief gevoed. Het verfijnde parfum van essentiële oliën dringt diep in de huid door, zodat uw huid de hele dag omringd wordt door een subtiele zachte geur.

Cadeaubon

Heb je een cadeau nodig? Bestel dan een cadeaubon van Vida más Sana. Altijd een goed idee wanneer iemand het erg druk heeft en je hem of haar wat ontspanning toewenst! Lekker genieten is nooit vervelend.

Cadeaubonnen zijn er voor ieder gewenst bedrag vanaf 10 euro of voor een bepaalde behandeling. Een cadeaubon is ook in te wisselen voor 100% natuurlijke producten. Heb je niet echt een idee welke behandeling te geven, dan helpt Vida más Sana door een leuke en passende behandeling samen te stellen. De kadobon wordt feestelijk ingepakt als een echt kadootje.

Inspiratie gekregen? Bel of mail voor een afspraak of vrijblijvende informatie.

Dit vind je misschien ook leuk