Hoe Alex Spanje u kan helpen om meer geld te verdienen op de beurs?

door admin
Hoe Alex Spanje u kan helpen om meer geld te verdienen op de beurs?

Speciaal voor Nederlandstalige beleggers in Spanje & Portugal biedt Alex Spanje kosteloos haar expertise aan. Dagelijks, wekelijks of maandelijks kunt u sparren met echte beleggers met veel kennis en praktijkervaring. Dat is voor zowel de beginnende als de ervaren belegger de oplossing. 

Beleggers worstelen altijd met de vraag: ‘moet ik mijn aandelen verkopen, moet ik ze nog even aanhouden, is het dieptepunt geweest of wordt het nog erger?’ Na al vijftien jaar marktleider te zijn, heeft Alex de meeste ervaring met particuliere beleggers. U wordt begeleid zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Dat begint veelal met een beleggingsplan waarin bepaald wordt hoeveel risico u bereid bent te nemen en welk rendement u nastreeft. Daarin legt u ook vast met welk type beleggingen u gaat werken en wat voor u de juiste aan- en verkoopmomenten zijn.  

U kunt ook uw portefeuille laten keuren door de ervaren beleggers van Alex. De begeleiding kan plaatsvinden in het kantoor van Alex aan de Golden Mile in Marbella, elders in Spanje & Portugal in het Mobiele Alex Beleggerscentrum, maar ook via Skype met schermdeling.

U wordt op de hoogte gehouden van interessante trends en ontwikkelingen doordat Alex u regelmatig uitnodigt voor evenementen en seminars over de economie en beleggen  zoals bijvoorbeeld de  bijeenkomst met macro-econoom Mathijs Bouman. Wilt u ook geld verdienen met beleggen, kom langs, neem contact op met Alex of kijk op de website.

Dit vind je misschien ook leuk