Fraai design bij nieuwe collectie woningen op toplocatie Costa del Sol

door admin
Fraai design bij nieuwe collectie woningen op toplocatie Costa del Sol

Het gaat om de Palm Collection, de Bay Collection, de Hill Collection en de Peninsula Collection. Feitelijk is er voor elk wat wils: Van uiterst luxueuze, onafhankelijke villa’s met elk een uniek ontwerp, via een design-variant op wat wij kennen als ‘rijtjeshuis’ tot ruime en lichte appartementen. 

Wat deze woningen van The Collections onderscheidt van vele andere nieuwbouwwoningen in Zuid-Spanje is het feit dat ze elk met ontzettend veel zorg en een groot oog voor moderne architectuur werden ontworpen. Er wordt gebruik gemaakt van materialen van de meest hoogstaande kwaliteit en zonder uitzondering heb je vanuit elke woning – voor welke collectie je ook kiest – een werkelijk adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee en eventueel de bergen erachter. 

Peninsula Collection

Tuinarchitecten zorgen overal voor oases van rust en ontspanning door hun fraaie ontwerp van de tropische tuinen rondom alle blinkend witte woningen met voor Spaanse begrippen zeer grote ramen. De vijf huizen van de Peninsula Collection hebben vier meter hoge ramen die twee verdiepingen omvatten, zodat het binnen altijd licht is en je maximaal kunt genieten van de schitterende ‘vistas’.

Hill Collection

Bij de appartementen van de Hill Collection kom je binnen in een erg exclusieve lobby, ga je naar je appartement in een glazen lift met uitzicht, spring je in je in het gras verzonken zwembad en laat je je kinderen spelen in het speciaal voor hen ontworpen tuingedeelte of trek je zelf een paar baantjes in het 25-meter bad. Werk je vanuit huis, dan nodig je je klanten gewoon uit in het Business Center. De dag sluit je af in de Sky Lounge op het dak.

Palm Collection

In het centrale gedeelte van Reserva del Higueron vind je de Palm Collection. Houd je van rust en stilte en veel groen, dan is dit iets voor jou. Het complex met drie modellen villa’s ligt vlak naast El Palmeral, de groene long van de urbanisatie en op slechts vijf minuten lopen van de Spa en Sportclub waar je bij de zeer uitgebreide facilliteiten altijd terecht kun voor onstpanning en beweging. De villa’s beschikken allen over spectaculaire uitzichten en ruim 30.000 vierkante meter aan tropische tuinen die via je eigen privétuin te betreden zijn.

Bay Collection

Tot slot bevat deze collectie weer onafhankelijke villa’s die gelegen zijn in het hoogste gedeelte van Reserva del Higueron. Door een muur gescheiden van de centrale weg door het resort vind je erachter enkel exclusiviteit en rust. De hoge ligging van de Bay Collection geeft niet alleen uitzicht op de Middellandse Zee, maar ook op de kustlijn van Fuengirola en op heldere dagen op de kust van Afrika aan de overzijde.

Praktisch

Wil je meer weten over deze fraaie collecties, klik dan op de links in het verhaal hierboven of op de website van Reserva del Higueron, of bel naar +34 669 404 390 / +34 952 569 094. Reserva del Higueron ligt net onder de afslag Mijas/Benalmádena Pueblo aan de A-7. 

Dit vind je misschien ook leuk