Hoe beïnvloedt de actualiteit de economie, de beurs en uw spaargeld?

door admin
Hoe beïnvloedt de actualiteit de economie, de beurs en uw spaargeld?

En dat is niet alles, een dag later op 6 maart komt de befaamde beursgoeroe Sem van Berkel naar Club de Golf Torrequebrada in Benalmádena om met u sommen te maken.

Lezing

De lezing over de invloed van de actualiteit op de economie, de beurs, uw beleggingen en uw spaargeld is op donderdag 5 maart om 15.30 uur in het Alex Beleggerscentrum in Marbella. Hier zullen vragen aan de orde komen als: Past olie ook in uw portefuille? Hoe kunt u profiteren van een gelijkblijvende of stijgende spaarrente? Welke landen bieden de beste kansen om in te investeren? Wat zijn de kansrijke sectoren de komende tijd? Hoe kunt u de winst in uw portefeuille veiligstellen?

Sommen maken met Sem

De volgende dag bent u van harte welkom om 15.30 uur in Club de Golf Torrequebrada in Benalmádena. Sem van Berkel geeft u uitleg over opties met actuele voorbeelden. Zijn dynamische seminar is een must voor beginnende én ervaren beleggers die op basis van objectieve gegevens keuzes willen maken. Sem stond aan de wieg van de optiebeurs en is onder andere bekend om zijn columns in De Financiële Telegraaf. Na afloop van het seminar kunt u onder het genot van een drankje en tapas nog even met Sem napraten.

Kosteloos inschrijven

Wilt u een of beide events bijwonen, geef u dan op via de website van Alex Spanje of telefonisch telefonisch + 34 952 924 011. Er zijn geen kosten aan deze lezingen verbonden.

Dit vind je misschien ook leuk