Dag vol inspiratie voor vrouwen aan de Costa del Sol

door admin
Dag vol inspiratie voor vrouwen aan de Costa del Sol

Op 13 maart aanstaande is iedereen van het vrouwelijk geslacht welkom in Andalucía Lab in Marbella. De titel is #MakeItHappen en de presentaties, workshops en debatten zijn samengesteld met ondernemende vrouwen als doelgroep. De International Women’s Day wordt mede georganiseerd door 1230, een vrouwenorganisatie die speciaal voor deze dag komt overvliegen uit Engeland. Georgina Shaw van Shaw Marketing Services zal gedurende de hele dag de ceremoniemeester zijn.

Onder de spreeksters die hun deelname al hebben toegezegd zijn:

Jenny Garrett – Coach van het Jaar in 2014, auteur van ‘Rocking your Role’, de gids voor succes voor vrouwelijke kostwinners en oprichter van het Happenista Project.

Sarah Arrow – Oprichter van Birds on the Blog en voor het derde jaar opgenomen in de Forbes top 100 van websites voor vrouwen.

Jackie Groundsell – Oprichter en algemeen directeur van 1230, The Women’s Company die vrouwen helpt om op succesvolle wijze te netwerken en nieuwe klanten aan te trekken.

Annabel Kaye – Directeur van Irenicon Ltd. Dit bedrijf helpt sinds 1980 organisaties een weg te vinden om het menselijke aspect toe te voegen aan de Human Resources, daarbij veel flexibiliteit creërend.

Sarupa Shah – Een intuïtief business coach met veel prijzen op haar naam en de eigenaar en oprichter van The Soul Agency. Dit bedrijf werkt met vrouwelijke ondernemers over de hele wereld die het terugbrengen van ziel en geestdrift  in hun leven en de wereld om hen heen als gemeenschappelijk doel hebben.

Jacqui Malpass – Personal Branding Stretegist en coach. Ze is gespecialiseerd in het vinden van verbindingen tussen haar klanten en hun verhaal om zo tot een personal brand te komen.

Fiona Catchpowle alias #AskCyberGran – Social Media Trainer die de wereld van online media erg simpel weet te maken, ook voor onervaren internetters.

Dorothy Dalton – Internationaal erkend blogger over cariëre switches die trainingen geeft over het effectieve gebruik van LinkedIn als een integraal onderdeel van personal branding en netwerken.

Britt Whyatt – Creëerde She Who Bakes. Als hobby begon ze cakes te maken voor vrienden en recepten te delen. Nu heeft ze zowel online als offline een succesvol bedrijf met ruim 24.000 fans op Facebook.

Make it happen

Make it happen in 2015 en kom naar deze dag vol inspiratie, gratis advies van experts op talloze interessante gebieden en laat je motiveren door ondernemende vrouwen die om uiteenlopende redenen een succes van hun leven hebben weten te maken. Entreekaarten zijn te bestellen via de website van Costa Women

De dag wordt gesponsord door Andalucía Lab, IBEX Insurance, Currencies Direct Spain en Sociomimetics.

Steun ook een goed doel

Door deel te nemen aan de International Women’s Day steun je automatisch de organisatie AMUSUVIG: de vereniging voor vrouwen die huiselijk geweld hebben overleefd. Er zal ook een campagne zijn om brillen in te zamelen voor Lions Clubs International met medewerking van Specsavers. Ongebruikte brillen kun je in een speciaal daarvoor bestemde box deponeren. Deze worden verstuurd naar mensen in Afrika en India. 

Dit vind je misschien ook leuk