De Spanjeborrel over storytelling en het veroveren van de Spaanse markt

door admin
De Spanjeborrel over storytelling en het veroveren van de Spaanse markt

De laatste jaren is met de opkomst van social media het concept en de term ´storytelling´ sterk opgekomen. Je kunt storytelling inzetten om het verhaal van je onderneming over te brengen aan je klanten en business partners om ze op die manier aan je te verbinden. Het is het verhaal van de start van je onderneming, je missie, je doel, je product, je werknemers enzovoorts. Als zelfstandige is het je verhaal van jezelf als ondernemer.

Jasper van Dorrestein

Voormalig directeur van het Nederlandse Business Support Office te Barcelona (NBSO), Jasper van Dorrestein, heeft de afgelopen jaren vele Nederlandse ondernemers op weg geholpen om zich te ontwikkelen op de Spaanse markt. Hij onderschrijft de kracht van storytelling om je doelen als ondernemer te bereiken.

Newerkbijeenkomst

Op 12 oktober is hij speciale gast bij de Spanjeborrel, de netwerkbijeenkomst van Business Club Spanje, in Utrecht. Het thema van deze bijeenkomst is “your orange elevator pitch in Spain: How to use storytelling to succesfully access the Spanish market”, hoe je storytelling kunt inzetten om de Spaanse markt te veroveren. Jasper van Dorrestein zal een presentatie verzorgen met als titel “How to pitch yourself to a Spanish audience, … or just not”.

Ondernemers gericht op Spanje

De Spanjeborrel wordt regelmatig in Nederland georganiseerd en wordt bezocht door mensen en organisaties met een interesse in en tussen Spanje en Nederland. Het zijn organisaties, ondernemers en particulieren met Nederlandse en Spaanse achtergronden die samenkomen om kennis op te doen, zich te ontwikkelen en om hun netwerk uit te breiden, ondertussen genietend van een heerlijke glas Cava, Spaanse wijn en tapas.

Wanneer en waar?

De Spanjeborrel vindt plaats op woensdag 12 oktober van 18:30 – 21:30 uur te Utrecht. Heeft u interesse om deel te nemen aan de Spanjeborrel, dan kunt u zich via deze link aanmelden.

Klik hier voor meer informatie over Stichting Business Club Spanje.

Dit vind je misschien ook leuk