Het nieuwe Alex Beleggerscemtrum in Marbella is geopend

door admin
Het nieuwe Alex Beleggerscemtrum in Marbella is geopend

Een groot voordeel is dat er nu veel ruimte voor de deur is om te parkeren. Zo kunnen de beleggingsexperts van Alex de klanten in alle rust te woord staan. Wilt u ook even virtueel binnenkijken in het nieuwe kantoor? Klik dan hier om de foto’s van de opening te bekijken.

Alex Spanje bibliotheek

De medewerkers van Alex Spanje willen samen met hun klanten bouwen aan een interessante bibliotheek met boeken in allerlei talen over economie, de beurs en financiën. Hiertoe nodigt Alex u uit om uw kennis met hen en anderen te delen. Neem een boek uit uw eigen collectie mee, schrijf er een bericht in voor de toekomstige lezers en plaats het bij Alex in de boekenkast. Op uw beurt kunt u dan zelf ook weer geïnspireerd raken door titels die u nog niet kende van andere beleggers.

Openingstijden december

Als de beurs open is, is het Alex Beleggerscentrum dat ook altijd van 9 tot 18 uur. Dat betekent dat u ook in de kerstvakantie langs kunt komen bij Alex. Het kantoor is echter wel op maandag 26 december gesloten.

Kom langs of maak een afspraak

Met vragen over de beurs of over een beleggingsstrategie kunt u altijd bij Alex Spanje terecht. U kunt gewoon langskomen of een afspraak maken als u er zeker van wilt zijn specifieke medewerkers te treffen. Stuur voor het maken van een afspraak een mail naar info@alexspanje.com of bel +34 952 924 011.

Dit vind je misschien ook leuk