Wonen in Spanje als droom? Praat met experts!

door admin
Wonen in Spanje als droom? Praat met experts!

In alle bovenstaande gevallen kun u advies hierover inwinnen bij de experts van Casa Las Dunas. Zij zijn namelijk aanwezig op diverse beurzen die helemaal zijn ingericht om antwoord te geven op vragen gerelateerd aan de aanschaf of het bezit van een tweede woning in het buitenland en dan met name in Spanje.

Goede oriëntatie

Een goede oriëntatie alvorens u concrete stappen zet, begint vaak op het internet. Vervolgens is een persoonlijk en oriënterend gesprek met iemand die verstand van zaken heeft in het land van uw keuze erg wenselijk. Een dergelijk gesprek kunt u hebben als u gratis de stand van Casa Las Dunas komt bezoeken. Als u zich inschrijft op de nieuwsbrief van Casa Las Dunas blijft u automatisch op de hoogte wanneer er een beurs is en hoe u aan gratis entreekaarten kunt komen.

Casa Las Dunas heeft jarenlange positieve ervaring met diverse beurzen over tweede woningen in België en Nederland. Dit blijkt deels uit het feit dat klanten die al een huis via dit makelaarskantoor hebben gekocht nog steeds een bezoek brengen aan de stand van Casa Las Dunas. Hier kunnen ze dan ook altijd terecht als ze nog vragen hebben over aan wonen in Spanje gerelateerde zaken.

De beurzen

De volgende beurzen waar u de medewerkers van Casa las Dunas kunt ontmoeten, zijn:

Spanje Expobeurs: ICC Gent op 28 en 29 januari 2017 (klik hier voor gratis kaarten)

Second Home Beurs: Flanders Expo Gent op 11, 12 en 13 februari 2017 (klik hier voor gratis kaarten)

Second Home Beurs: Jaarbeurs Utrecht op 10, 11 en 12 maart 2017 (klik hier voor gratis kaarten)

Op de stand van Casa Las Dunas kunt u uw wensenprofiel achterlaten, zodat Casa Las Dunas u suggesties voor woningen of appartementen kan doorsturen die daar precies aan voldoen. Vervolginformatie over een eventuele specifieke woning, wordt eveneens geheel vrijblijvend toegestuurd. Op basis daarvan kunt u altijd beslissen of u echt naar Spanje komt om woningen te gaan bekijken onder de deskundige begeleiding van deze betrouwbare vastgoedadviseur

Deskundig familiebedrijf

Casa Las Dunas is een familiebedrijf dat zestien jaar geleden is begonnen met het verhuren van vakantieverblijven aan de Costa Blanca. Steeds vaker kregen ze van klanten die een verblijf via Casa Las Dunas huurden de vraag of ze hen ook konden bijstaan bij de aankoop van een woning in Spanje. Dat kan zeker! Casa Las Dunas kent de omgeving op haar duimpje, weet waar de leukste plekjes zijn én is volledig op de hoogte van alle ins en outs van de regionale huizenmarkt. Voor wie een woning wil kopen als belegging om er een goed rendement uit te halen, weten de medewerkers precies waar die woning dan het beste gekocht kan worden en aan welke eisen zo’n huis in Spanje dan zou moeten voldoen om er een maximaal rendement uit te kunnen halen.

Betrouwbare en uitgebreide informatievoorziening

De medewerkers van Casa Las Dunas hopen u te ontmoeten op een van bovengenoemde beurzen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij zullen er alles aan doen om uw vragen zo zorgvuldig mogelijk te beantwoorden en u van betrouwbare en uitgebreide informatie te voorzien. Een woning kopen aan de Costa Blanca doet u zodoende niet alleen. Casa Las Dunas begeleidt u graag van A tot Z door het hele proces. 

Dit vind je misschien ook leuk