Alles over het kopen van een tweede verblijf in Spanje

door admin
Alles over het kopen van een tweede verblijf in Spanje

Hier vind je het meest complete aanbod op het gebied van een woning kopen in het buitenland onder één dak. Of je nu uitkijkt naar een tweede huis om zelf elk vrij moment van te genieten, als belegging of voor beide. Bij Second Home Expo vind je alle informatie, doe je contacten op en vertrek je gegarandeerd vol inspiratie, zodat je zoektocht naar een tweede huis in het buitenland nog leuker wordt.

Second Home Expo Gent

De volgende Second Home Expo vindt plaats in Gent van zaterdag 11 februari tot en met maandag 13 februari. Loop eens langs verschillende makelaars uit de 29 landen die op de beurs vertegenwoordigd zijn en bestudeer hun aanbod. Zo worden er zeer diverse vakantiewoningen aangeboden. Het begint al met bijvoorbeeld een bouwval voor 20.000 euro waar je alle tijd voor hebt om die op te knappen tot villa’s die een prijskaartje hebben van enige miljoenen euros en alles daar tussenin.  Wil je dit alvast met eigen ogen zien, kijk dan in het aanbod van tweede huizen op deze pagina.

Laat je informeren

Praat met ervaringsdeskundigen of neem wat brochures mee om later thuis uitgebreid te kunnen bestuderen. Heb je al een land van keuze, dan zijn er genoeg exposanten die aan dat land gerelateerde informatie aanbieden, zoals bijvoorbeeld verkeersbureau’s, magazines en andere bedrijven die je van een rijke context kunnen voorzien. Op verschillende seminars wordt nog meer de diepte ingegaan en krijg je bijvoorbeeld informatie over de fiscale of juridische aspecten van de aankoop van een tweede woning in het buitenland.

Tweede verblijf in Spanje

Van oudsher is Spanje op de Second Home Expo in Gent Spanje een land dat uitermate goed vertegenwoordigd is. Het is van alle landen het land waar Belgen de meeste tweede verblijven kopen. Vorig jaar stonden Belgen binnen de top drie van buitenlanders die zich de gelukkige, nieuwe eigenaar mochten noemen van vastgoed aan een van de Spaanse Costa’s. Elke dag kopen gemiddeld tien Belgen een huis of appartement in Spanje. Spanje is met Frankrijk het meest geliefde land, gevolgd door Oostenrijk, Italië en Portugal.

Gratis kaarten!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs en kijk alvast hier voor meer informatie of klik hier om gratis kaarten te bestellen! 

Dit vind je misschien ook leuk