Prachtige nieuwbouw in hartje Costa del Sol

door admin
Prachtige nieuwbouw in hartje Costa del Sol

Met spectaculaire en panoramische uitzichten van 180 graden vanaf elke woning dankzij de transparante opzet van de balkons en de toegangsdeuren lijkt het net alsof je aan het einde van de wereld boven de zee zweeft en een aquareldoek als uitzicht hebt. Soms op heldere dagen zie je de kust van Afrika in het oranje-rode avondlicht. Toch bevind je je in het centrum van de Costa del Sol tussen Málaga en Marbella op de grens van Benalmádena en Fuengirola.

Inspiratie uit zee

De ontwikkelaar liet zich bij het ontwerp van dit complex inspireren door de zee en de beweging van de golven. Moderne architectuur levert een evenwichtig design op waarbinnen gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Deze combinatie van factoren vormt inmiddels een van de kenmerken en prioriteiten van Reserva del Higueron Resort. Daarbij komt nog dat in elk penthouse en in elk appartement maximaal gebruik wordt gemaakt van het bijzondere licht van Andalusië dat door de grote ramen en transparante balkons overal overdadig aanwezig is.

Maximaal comfort

Een indrukwekkende lobby heet bewoners en hun bezoekers welkom. Panorama-liften, een bedrijfscentrum, infinitypool, jacuzzi’s en modern materiaal voegen hier nog veel extra’s aan toe voor een maximaal comfort. Op slechts 450 meter afstand van strand en zee bevat dit complex van MedOne drie gebouwen. Allemaal georienteerd op het zuiden. Er zijn nog appartementen beschikbaar met 2 en 3 slaapkamers en penthouses hebben tot 4 slaapkamers.

Reserva del Higueron Resort

Reserva del Higueron Resort wordt steeds completer en is veel meer dan een resort. Een parel in het hart van de Costa del Sol waar je kunt wonen, vakantie kunt vieren, kunt sporten, in een Double Tree by Hilton Hotel kunt logeren of eten op sterren-niveau bij de restaurants Sollo (chef Diego Gallegos kreeg hiervoor een Michelinster) en El Rolo. De sportclub biedt tennis- en padelbanen, een zone met zand waar beachvolleybal uitgeoefend kan worden, strandvoetbal en strandhandbal, een zeer complete fitnessruimte en ruimtes waar spinning, yoga, crossfit en diverse andere activiteiten worden aangeboden. Vergeet ook het zwemmen niet. In een binnenbad en zomers in het buitenbad worden eveneens privé-lessen of groepslessen aangeboden. Daarnaast is hier de Nagomi Spa te bezoeken. Een uniek circuit met talloze waterstralen die je lijf van top tot teen doen ontspannen, een sauna, een Turks stoombad en een zwembad zorgen voor optimale ontspanning. Wil je massages of schoonheidsbehandelingen, dan kun je hier ook terecht.

Website

Houd de website van Reserva del Higueron Resort in de gaten voor nieuws of bijzondere aanbiedingen, zoals voor Valentijnsdag. Of ga er spontaan een keer langs en drink een cocktail in de bar bovenin het hotel bij de infinity pool met adembenemende uitzichten. Je kunt Reserva del Higueron Resort ook volgen op Facebook

Dit vind je misschien ook leuk