Lunchdebat bij ABN AMRO in Marbella over verkiezingen en economie

door admin
Lunchdebat bij ABN AMRO in Marbella over verkiezingen en economie

Snel zal de internationale aandacht zich volledig richten op Frankrijk. En dan hadden we vorig jaar natuurlijk ook al het Brexit referendum en de verkiezing van Trump. Waar gaat het heen? Bovenal, wat betekent de politiek voor de economie? Op deze vragen zal Han de Jong ingaan tijdens het lunchdebat in het nieuwe kantoor van ABN AMRO Bank NV in Marbella.

Han de Jong

Han de Jong is vanaf 2005 Chief Economist bij de ABN AMRO Bank N.V. Na zijn studie Algemene Economie aan de VU heeft Han drie jaar in het onderwijs gewerkt. In 1984 is hij bij de AMRO Bank gaan werken. Binnen de bank heeft Han verschillende functies bekleed, maar allemaal op het raakvlak van economie en beleggen. Van 1992 tot 1997 werkte Han voor een onafhankelijke effectenmakelaar in Dublin in Ierland. Daarna is hij weer teruggekeerd bij de bank. Sinds 2005 is Han ook columnist bij Het Financieele Dagblad. Daarnaast is hij lid van de beleggingscommissie van enkele Nederlandse pensioenfondsen.

Programma

13:30 hrs Ontvangst

14:00 hrs Lichte lunch

15:00 hrs Presentatie Han de Jong

16:00 hrs Interactief debat

17:30 hrs Einde

Het besloten lunchdebat is op dinsdag 21 maart 2017 in het nieuwe kantoor van ABN AMRO BANK NV, Urb. Alhambra del Mar, local 1b (Edificio Tembo Marbella), Boulevard Príncipe Alfonso de Hohenlohe s/n, Marbella.

Dit vind je misschien ook leuk