Alles over Touch of Matrix-behandeling tijdens Belevenisavond in Marbella

door admin
Alles over Touch of Matrix-behandeling tijdens Belevenisavond in Marbella

De harde schijf van een computer raakt gedurende ons leven steeds voller met programmaatjes en gaat steeds trager werken of loopt soms zelfs vast. Bij een computer schakel je een systeembeheerder of programmeur in die toegang krijgt tot het besturingssysteem van die harde schijf en daar dingen verwijdert of opnieuw en anders installeert.

Betreft het je eigen brein, dan kun je een Touch of Matrix-behandelaar inschakelen. Hij of zij treedt tijdens een behandeling in de rol van systeembeheerder van jouw harde schijf. Bij fysieke, emotionele of psychische klachten is vaak de lading van bepaalde data op je harde schijf verkeerd of belastend. Die lading wordt dan gewijzigd of in zijn geheel verwijderd met een of meer behandelingen, zodat het systeem daarna weer soepel werkt.

Lees hier het interview met de grondlegger en oprichter van Touch of Matrix op MeerSpanje.nl.

Belevenismiddag Touch of Matrix Marbella

Klinkt dit interessant, woon of verblijf je in Zuid-Spanje en wil je hier meer over horen? Kom dan aanstaande zaterdag 24 juli naar de Belevenismiddag van Touch of Matrix in To Dally Club, Avenida del Prado in Marbella. Van 16 tot 18:30 uur vertelt oprichter Günther de Jong er alles over en laat aan de hand van praktijkvoorbeelden met mensen uit de zaal zien hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is en dat is veel! Je hoort hoe de bewustzijnsmethodiek is ontstaan, wat je ermee kunt en hoe je het ook zelf kunt leren. Na tal van belevenisavonden in Nederland, blijkt dat zowel potentiële cliënten als potentiële cursisten deze avond zeer waardevol vinden. De kosten zijn slechts 10 euro per persoon. Dit is inclusief een consumptie. Meld je aan en stuur een mail naar info@touchofmatrix.nl of info@ingebeaujean.com.

Hulp voor het lichaam om zichzelf te genezen

Met zijn behandelingen en de opleiding, die voor iedereen toegankelijk is, richten Günther en alle andere Touch of Matrix-behandelaars zich op de innerlijke processen van de mensen, zodat zij daar zelf vervolgens mee aan de slag kunnen. Feitelijk genezen zij niet, maar helpen zij het lichaam om zichzelf te genezen. Zodra de verbinding met een cliënt tot stand komt, wordt het verstand uitgeschakeld en hebben ze vrije toegang tot de harde schijf en de programma’s die de cliënt gedurende zijn hele leven heeft verzameld. De staat waarin de cliënt terechtkomt nadat Günther of een van de behandelaars verbinding maakt, lijkt op hypnose, maar betreft een andere bewustzijnslaag, waar je als cliënt in terechtkomt terwijl je verder helemaal aanwezig en bewust blijft. Je komt als het ware helemaal terecht in het nu.

Touch of Matrix in Spanje

Kun je niet bij de belevenismiddag zijn, woon je in (Zuid-)Spanje, maar zou je wel een behandeling willen? Neem dan contact op met spiritueel therapeut en energy healer Inge Beaujean. Zij is op dit moment de enige Touch of Matrix-behandelaar in Spanje. Ook als je niet in de buurt van Marbella woont, kun je haar benaderen omdat ze ook sessies doet per Skype. Meer informatie per telefoon: +34 606001372, per mail of via haar website.

Stel je ervoor open

Heel belangrijk bij de methode is dat je er niet in hoeft te geloven. Het enige wat je wel moet doen is je ervoor openstellen en de dingen gewoon laten gebeuren! Je zult verbaasd staan over waartoe je fysieke systeem in staat is wanneer je brein is uitgeschakeld. Stel je voor dat zaken die nu nog wonderen genoemd worden feitelijk onderdeel vormen van de wetenschap die we op dit moment nog niet kunnen bewijzen?

Dit vind je misschien ook leuk