Vierdaagse Marbella gaat samenwerking aan met Cudeca

door admin
Vierdaagse Marbella gaat samenwerking aan met Cudeca

Beide goede doelen zullen tijdens het evenement aanwezig zijn om het publiek te informeren over hun werkzaamheden en meer geld in te zamelen. Cudeca biedt al jaren zorg aan terminale kankerpatiënten en hun familie. In Benalmádena heeft de organisatie een speciaal centrum waar de patiënten hun laatste dagen kunnen doorbrengen. “We vinden het belangrijk om organisaties die zich bezighouden met het verbeteren van de kwaliteit van leven aan de Costa del Sol te steunen”, aldus Hans Wohl. “We weten dat er elk jaar mensen meelopen die net genezen zijn van kanker en dat vieren met een wandelvakantie in Marbella. Buiten dat hebben mensen van ons team zeer goede ervaringen met Cudeca, zij hebben als patiënt of familielid aan den lijve ondervonden wat voor een fenomenale inzet de vrijwilligers en het medisch personeel leveren. We zijn dan ook blij dat we een steentje kunnen bijdragen.”

Op het moment van inschrijven via internet kunnen deelnemers een donatie doen aan Cudeca of Triple A (opvang van dieren). Voor elke vijf euro die gedoneerd wordt, doet M4DW er een euro bij en maakt het totaalbedrag over naar de liefdadigheidsinstellingen. Beide organisaties krijgen tijdens het evenement gratis een tent ter beschikking om meer bekendheid te krijgen voor hun werkzaamheden en producten te verkopen.

Marbella 4Days Walking vindt plaats van 12 tot en met 15 oktober, één dag meelopen is ook mogelijk. Meer info en inschrijving op www.marbella4dayswalking.com

Dit vind je misschien ook leuk