Interessant benefietgala in hotel Castillo de Monda

door admin
Interessant benefietgala in hotel Castillo de Monda

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze internationale organisatie die strijdt tegen kinderprostitutie en straffeloosheid. Met het geworven geld zal Free a Girl meisjes in India en Brazilië bevrijden uit de prostitutie en een nieuwe toekomst geven middels onderwijs en beroepstrainingen.

De avond vindt plaatst in het schitterende boutique hotel Castillo de Monda dat gerund wordt door de drie eigenaren Arjan van de Vrande, Chef-kok Jaap Schaafsma en Maryn Gerrits.

Arjan Erkel en Evelien Hölsken (oprichters van Free a Girl) zullen de avond openen. Arjan Erkel is een internationale bekendheid omdat hij 20 maanden gegijzeld is geweest door rebellen in Dagestan. Sindsdien zet hij zich in voor Free a Girl om meisjes vrij te krijgen die ontvoerd zijn en vastzitten in bordelen.

Walking dinner met internationale artiesten

Op de avond zelf zal een 12 gangen walking dinner geserveerd worden door chef-koks Jaap Schaafsma en Steve Depp. De muzikale omlijsting wordt ingevuld door internationaal artieste Belle Perez, zanger Thomas Berge, zanger George Mccrae en door de Gypsy Bros. Alle artiesten en de chef-kok Steve Depp worden speciaal ingevlogen uit het buitenland.

Interessante veiling 

De veiling is in handen van veilingmeester Junior Zegger. Allereerst is er een reis naar Nice inclusief vlucht en overnachting, waar de winnaar een voetbalwedstrijd kan bijwonen en na afloop een meet & greet heeft met Wesley Sneijder. De tweede mogelijkheid is een reis naar Los Angeles inclusief een meet & greet met niemand minder dan Elton John. 

Tiende benefietavond

“De strijd tegen kinderprostitutie vraagt een internationale aanpak” aldus Evelien Hölsken, medeoprichter en directeur van Free a Girl. “Daarom zijn we zo dankbaar dat we na 9 succesvolle benefietavonden in Nederland deze speciale tiende editie in Marbella plaats zal vinden. De opbrengst zullen we verdelen onder onze projecten in India en Brazilië (zie ook de video op deze pagina). In beide landen is het probleem van kinderprostitutie zeer groot. Free a Girl heeft grote stappen gemaakt maar haar ambitie is om het daadwerkelijk te stoppen in deze landen. Daar is de steun vanuit Marbella heel hard voor nodig.”

Marbella Dutch Business Club

De Marbella Dutch Business Club zet zich sinds vorig jaar actief in om Free a Girl te steunen. “Op 5 april 2016 presenteerde Arjan Erkel en Evelien Hölsken Free a Girl aan onze leden. Sindsdien zetten onze leden zich op diverse manieren in om hen te steunen met dit nobele project. Via onze netwerken in Marbella proberen wij steeds zo veel mogelijk hun boodschap te verspreiden. We gaan ons dan ook volledig inzetten om deze benefietavond bij zoveel mogelijk mensen in Marbella bekend te maken en deelname te promoten. Dit moet een succes worden om de strijd tegen kinderprostitutie voort te zetten.”

Castillo de Monda is vereerd om te kunnen bijdragen aan de strijd tegen kinderprostitutie. “Daarom stellen wij ons kasteel en inzet belangeloos ter beschikking om er gezamenlijk voor te zorgen een zo groot mogelijk bedrag op te halen.”

Informatie

De avond is op woensdag 1 november aanstaande van 19:00 tot 01:00 uur. Ontvangst en welkomstwoord door Evelien Hölsken en Arjan Erkel. Het twaalfgangen-diner wordt bereid door chefs Steve Depp en Jaap Schaafsma. Optredens van Belle Perez, George Mccrae, Gypsy Bros en Thomas Berge en een afterparty met een live-dj. Er is gratis vervoer geregeld vanuit Marbella naar het kasteel en terug. 

Toegangskaarten kosten 175 euro. Dit is inclusief diner en full bar en vervoer vanuit Marbella. Dress code cocktail. Voor meer informatie en kaartverkoop: info@freeagirl.com of klik hier

Dit vind je misschien ook leuk