Ontmoetingsdag voor ondernemers uit Andalusië in Marbella

door admin
Ontmoetingsdag voor ondernemers uit Andalusië in Marbella

Zet uzelf en uw zakelijke activiteit(en) op de kaart en leer mede-ondernemers kennen. Er is volop gelegenheid om te netwerken en kennis te maken in een informele setting. Voor startende ondernemers of bedrijven die nieuw zijn aan de kust is dit een uitgelezen kans om andere ondernemers te leren kennen en ideeën voor te leggen of uit te wisselen.

Naast leden en oud-leden van de MDBC zijn ook andere Nederlands- en Vlaamstalige ondernemers uit Andalusië aanwezig. De bijeenkomst vindt plaats van 12:30 – 17:30 uur in Puente Romano Beach Resort & Spa in Marbella. Indien u wenst kunt u uzelf en uw bedrijf presenteren aan een groot gezelschap van ondernemers waaronder vanzelfsprekend ook leden van de Marbella Dutch Business Club.

Bij aanmelden – dat kunt u via deze link doen – kunt u opgeven of u het podium op wilt (voor maximaal 5 minuten) om uzelf en uw bedrijf voor te stellen aan alle aanwezigen. Als spreker staan u audiovisuele hulpmiddelen ter beschikking en tevens kunt u folders & brochures uitstallen. MDBC zorgt voor naamkaartjes en ruimte voor uitstalling van printed media. Er is ruime gelegenheid om informeel na te praten en nader met elkaar kennis te maken.

Kosten

Deze all-inclusive bijeenkomst waarbij u zelf ook gasten kunt uitnodigen via het aanmeldformulier is bij te wonen voor de prijs van € 85,- per persoon (inclusief BTW).

Dit vind je misschien ook leuk