Op zoek naar een huis in Spanje?

door admin
Op zoek naar een huis in Spanje?

Hier vind je het meest complete aanbod op het gebied van een woning kopen in het buitenland onder één dak. Vastgoedmakelaar Casa Las Dunas vertegenwoordigt er de gehele Costa Blanca, Costa Calidá en Costa del Sol. De makelaarsbedrijf met jarenlange ervaring beschikt over een compleet aanbod van koopwoningen, zowel nieuwbouw als bestaande woningen, voor prijzen vanaf 50.000 euro tot zeer luxe villa’s op droomlocaties van enkele miljoenen euro’s. Ook kunt u bij Casa Las Dunas terecht voor particuliere vakantiewoningen aan de Costa Blanca.

Gratis toegangskaarten

Veel klanten die al een huis bij Casa Las Dunas kochten, komen de medewerkers van het bedrijf nog steeds bezoeken op de beurs. Gewoon, om elkaar nog even te zien, wat bij te praten of om iets te vragen. Heeft u behoefte aan wat inspiratie? Kom dan langs en klik hier voor gratis toegangskaarten. De Second Home Beurs wordt gehouden in de Brussels Expo nog op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Dan volgt op 6, 7 en 8 oktober de Second Home Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Seminars

Een beurs is ideaal om met ervaringsdeskundigen te praten of brochures mee te nemen om later thuis uitgebreid te bestuderen. Wat Spanje als land van keuze betreft, zijn er genoeg exposanten die aan dat land gerelateerde informatie aanbieden, zoals bijvoorbeeld Spaans Verkeersbureau, magazines over Spanje en andere bedrijven die je van een rijke context voor je beslissingsproces kunnen voorzien. Verschillende seminars en bijeenkomsten bieden meer actergrondinformatie over bijvoorbeeld juridische of fiscale aspecten van de aankoop van een tweede woning in het buitenland.

Casa Las Dunas op de beurs

Casa Las Dunas staat regelmatig op diverse beurzen. Kun je dit weekend niet, kom dan een andere keer. Oriënteren begint op het internet. Daarna wilt u vast graag een persoonlijk en oriënterend gesprek. Dat is mogelijk wanneer u de stand van Casa Las Dunas komt bezoeken. Schrijf u daarnaast in op de nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van nieuws, projecten en beurzen waar Casa Las Dunas staat.

Dit vind je misschien ook leuk