Ziektekostenverzekering in Spanje met en zonder copays

door admin
Ziektekostenverzekering in Spanje met en zonder copays

In de huidige tijd is de gezondheidszorg een prioriteit geworden. Daarin speelt de ziektekostenverzekering een cruciale rol. Bij de keuze van een polis is het raadzaam om alle contractvoorwaarden te bestuderen, inclusief of de verzekering copays heeft of niet.

Als we het hebben over copays, bedoelen we het bedrag dat de verzekerde moet betalen telkens wanneer hij/zij gebruik maakt van de verschillende medische diensten die in de polis zijn opgenomen. Deze eigen bijdrage staat los van de premie die hij/zij voor de verzekering betaalt.

Ziektekostenverzekering met copays

Normaal gesproken is de eigen bijdrage van toepassing op algemene medische en gespecialiseerde consultaties, diagnostische tests en therapeutische behandelingen, met inbegrip van ziekenhuisopnames en spoedgevallen. Het gebruik ervan kan derhalve tot een aanzienlijke verhoging van de verzekeringskosten leiden.

Het bedrag van de copays kan variëren afhankelijk van de medische dienst en het contract van de klant. Ziekenhuisopnames en geavanceerde diagnostische tests hebben meestal een hoge copay.

Ziektekostenverzekering zonder copays

In geval van een ziektekostenverzekering zonder copays, wordt alleen de verzekeringspremie betaald en dat geeft gemoedsrust. Er hoeven dan geen extra betalingen worden gedaan om te genieten van de diensten en garanties die in de polis zijn opgenomen.

Indien een particuliere ziektekostenverzekering nodig is om een verblijfsvergunning in Spanje te verkrijgen, is het hebben van een polis zonder eigen bijdragen essentieel. Dit is namelijk een van de vereisten om een verblijfsvergunning te verkrijgen.

De ASSSA-ziektekostenverzekering is zonder copays, dus u hoeft niet méér te betalen voor de diensten die in de polis zijn inbegrepen. Na betaling van de premie krijgt u zonder extra kosten toegang tot de diensten. Bovendien hebben zorgverzekeringen van ASSSA medische, chirurgische en ziekenhuisdekking.

De gezondheidspolis zonder copays, de levenslange garantie dat de premie niet wordt verhoogd als gevolg van leeftijd én dat de polis niet door ASSSA opgezegd kan worden, maken van ASSSA verzekering de beste investering in gezondheid.

(partner content)

Dit vind je misschien ook leuk