Beleef voordelig de mooiste plekken op aarde dankzij je tweede huis in Spanje

door admin
Beleef voordelig de mooiste plekken op aarde dankzij je tweede huis in Spanje

Wat is er dan mooier als je vakantie kunt vieren in een exclusieve villa voor relatief weinig kosten? Verblijven in een weelderig vakantiehuis op een schitterende locatie ergens op een van de continenten die onze planeet rijk is en dat voor een zeer vriendelijke prijs? Dat klinkt onmogelijk maar het kan!

THIRDHOME, een luxe travel community biedt mensen – van jetsetters tot gepensioneerden en alles daar tussenin – die één of meerdere woningen bezitten waarin ze zelf niet permanent wonen, de gelegenheid om aan home exchange met gelijkgestemden te doen. Dit nieuwe concept van huizenruil is internationaal gevestigd met nu ook een kantoor in het Spaanse Marbella. Vanuit Zuid-Spanje beheert het bedrijf de exclusieve community in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Benut de periodes waarin je huis in Spanje leeg staat

Ivo Haagen, vice-president EMEA voor THIRDHOME zegt: “Home swapping is een uitstekende manier om je periodiek leegstaande tweede, derde of vierde woning beter te benutten. Je deponeert de tijd waarin je normaliter niet in je huis verblijft in The Club. Hoe meer tijd je beschikbaar stelt, hoe meer travelcredits (Keys) je verdient. Die Keys geven jou vervolgens de mogelijkheid om op een willekeurige plek op aarde in een exclusieve woning te verblijven voor zeer toegankelijke prijzen. Zo bespaar je duizenden euro’s op je vakantiekosten en vier je toch op uiterst ontspannen en luxe wijze vakantie op de meest paradijselijke locaties.

Omdat het geen één-op-één ruil is hoef je de term ‘ruilen’ bij THIRDHOME dus niet té letterlijk te nemen. Aangezien leden aan zeer strikte criteria moeten voldoen voordat ze member kunnen worden, vertrouwen ze andere leden met een gerust hart hun unieke paradijs toe. Het belangrijkste doel van THIRDHOME is dan ook om leden aan het reizen te krijgen”.

Mijdt Covid-regels en lever niets in aan luxe 

Met zo’n home exchange concept hoef je als woningeigenaar helemaal niets in te leveren op de luxe, de privacy of het type omgeving waar je aan gewend bent. Daarbij omzeil je in deze nadagen van de coronapandemie de omstandigheden waarin het een stuk moeizamer is om een fijn hotel of een idyllische vakantievilla te huren die bij je past. Bovendien hoef je met een flexibele house swap ook niet te voldoen aan strikte Covid-regels, zoals die wel vaker gelden in hotels en op vakantieresorts. Dat voorkomt stress en juist stress kun je niet gebruiken tijdens je welverdiende vakantie.

Van chique stedentrips tot charmante landelijke villa’s

Charo van Hulst, Partner Engagement THIRDHOME licht toe: “via THIRDHOME kun je kiezen uit liefst 1.700 bestemmingen. Hieronder tal van regio’s met een rijke culturele geschiedenis, toegang tot fraaie natuurgebieden, mooie golfcourses en een zeer divers gastronomisch aanbod via welk je kennis kunt maken met alles wat je bestemming op culinair gebied te bieden heeft. In Spanje bieden members hun woningen met name aan in de veelgevraagde regio’s rond Marbella, Benahavís en Estepona in het zuiden, Ibiza en Mallorca op de Balearen en de Costa Brava. Van chique stedentrips tot charmante landelijke villa’s en alles daartussenin, THIRDHOME biedt een excellente gelegenheid om de wereld te ontdekken”.

Open met je tweede woning de deuren naar talloze andere huizen

De missie van deze ‘global community voor gelijkgestemde huiseigenaren’ is het bieden van onvergetelijke ervaringen aan leden op originele bestemmingen die ze normaal gesproken niet snel zullen bezoeken. THIRDHOME is daarom altijd op zoek naar nieuwe huiseigenaren met mooie huizen op fraaie locaties. Open daarom met je tweede woning de deuren van talloze andere huizen binnen The Club en ervaar een geheel nieuwe manier van reizen. THIRDHOME biedt naast huizenruil ook complete reiservaringen met de op maat gemaakte THIRDHOME-vakanties.

10.000 dollar besparen?

Klik hier om te weten hoe lezers van InSpanje.nl met interesse om zich met hun (tweede) huis in Spanje bij THIRDHOME aan te sluiten liefst 10.000 dollar kunnen besparen!

Dit vind je misschien ook leuk