24 Chefkoks bijeen voor het goede doel

door admin
24 Chefkoks bijeen voor het goede doel

Het Gala Gastroarte wordt georganiseerd door Gastroarte-Grupo Gastronómico de Andalucía in samenwerking met Hotel Double Tree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higuerón in Benalmádena. Op deze mooie locatie worden de gasten vanaf 20:30 uur ontvangen. Onder de 24 chefs uit alle hoeken van Andalusië zitten er ook een aantal met een Michelinster. Het diner wordt ongetwijfeld uniek en onvergetelijk met 21 gerechten van al die culinaire meesterbreinen die voor één keer samen hun handen uit de mouwen steken om de goede doelen Aldeas Infantiles de Andalucía, Justa Alegría en Cudeca te helpen.

Chefs en sponsors

Onder de chefs vinden we ook de onlangs met zijn eerste Michelinster beloonde Diego Gallegos, alias Chef van de kaviaar, van restaurante Sollo, José Carlos García van het gelijknamige restaurant in de haven van Málaga en Kisko García van restaurante Choco in Córdoba. Naast Gastroarte en het Double Tree by Hilton hotel werken ook Sabor a Málaga (promotie en verspreiding van lokale producten uit Málaga), Makro, TROPS (fruit), Imagraf Impresores S.A. (drukkerij), bodegas Dimobe (wijn), Doña Felisa (wijn), Lara Selección (wijn), El Colmenero (brood), Grupo Freixenet (cava) en San Miguel (bier) mee.

Voordelige hotelovernachting

Om te reserveren kan een bedrag vanaf 100 euro overgemaakt worden op rekening 2100 2152 91 0200373681, onder vermelding van het bedrag, het aantal couverts en de complete naam. Wie na het diner liever niet meer wil rijden of zich verplaatsen kan in het hotel overnachten. Speciaal voor deze avond wordt een tweepersoonskamer inclusief ontbijt aangeboden voor 90 euro en een eenpersoonskamer voor 80 euro incl. IVA.

Deelnemende koks

Deelnemende koks zijn:  Diego Gallegos (Rest. Sollo, Benalmádena)José Carlos García (Rest. José Carlos García, Málaga)Adolfo Jaime Canseco (Rest. El Balneario, Málaga), Amador Fernández (Rest. Amador, Málaga), Cati Schiff (Obrador Dulce&Salado, Fuengirola), Charo Carmona (Rest. Arte de Cozina, Antequera), Dani Carnero (La Cosmopolita, Málaga), Fernando González (Rest. CAT, Málaga), Ignacio Carmona (Hotel Cortijo La Reina, Málaga)Israel Ramos (Rest. Albalá, Jerez de la Frontera)Iván Bravo (Rest. Batik, Málaga)Javier Hernández (Rest. Del Candado Golf, Málaga)Jordi Bataller (Hotel Le Mirage, Tánger)Juan Andrés Morilla (Restaurante El Claustro, Granada)Juan Carlos Trujillo (Rest. Canela en Rama, Linares)Mauro Barreiro (Rest. La Curiosidad de Mauro, Puerto Real), Richard Alcayde (La Pesquera, Marbella)Rui Junior (Rest. Misuto, Málaga), Sergio del Río (Rest. Óleo, Málaga)Sergio Garrido (Hotel Vincci Posada del Patio, Málaga)Willie Orellana (Taberna Uvedoble, Málaga).

Voor meer informatie of reserveren bel naar +34 901 505 101, stuur een e-mail naar hotel@reservadelhigueronresort.com of naar Gastroarte: info@gastroarte.es.

Dit vind je misschien ook leuk