Jennifer Lopez op Gran Canaria voor opnames nieuwste Netflix-film

door admin
Jennifer Lopez op Gran Canaria voor opnames nieuwste Netflix-film

Latijns-Amerikaanse kranten vulden de afgelopen dagen hun pagina’s met Jennifer Lopez en de komst van haar nieuwste film, The Mother. Deze thriller wordt sinds enkele weken opgenomen op het Spaanse eiland. En het leukst is, als mensen op Gran Canaria goed opletten dan zouden ze deze getalenteerde latina weleens tegen kunnen komen.

Veelzijdigheid van Gran Canaria

Gran Canaria dient niet alleen als ideale vakantiebestemming voor toeristen over de hele wereld. Het Spaanse eiland blijkt ook de perfecte omgeving te zijn voor het opnemen van films en series. Grote nationale en internationale producties werden eerder al opgenomen in de straten van Las Palmas waarin sterren zoals Uma Thurman en Brad Pitt straalden op het witte doek.

Jennifer Lopez hoofdrol en producent nieuwste Netflix-thriller

Jennifer Lopez, de bekende zangeres en actrice, speelt niet alleen de hoofdrol in de film, maar is tevens de co-producent. Andere acteurs die haar zullen vergezellen in de film zijn Gael García Bernal, Joseph Fiennes en Omari Hardwick. De opnames werden eerder dit jaar uitgesteld vanwege Covid, maar zijn sinds een week hervat.

Waar wordt nieuwste film van JLo opgenomen?

The Mother is een thriller en volgens de Spaanse krant El Mundo wordt deze film nu al gezien als een van de grootste producties van Netflix in 2022. Enkele locaties waar de film wordt opgenomen is voor het Gabinete Literario. Ook werden diverse sets opgebouwd in een aantal straten in Las Palmas die zullen dienen als decor van een tropische bestemming in Havana.

Naast Netflix werken er diverse productiemaatschappijen aan het opnemen van The Mother, zoals het Spaanse Film Sur. The Mother wordt ook de eerste film waaraan zowel Netflix als het eigen productiebedrijf van Jennifer Lopez, Nuyorican films, aan meewerken.

Dit vind je misschien ook leuk