Especial Life, nieuw gratis magazine aan de Costa del Sol

door admin
Especial Life, nieuw gratis magazine aan de Costa del Sol

Especial Life is een magazine voor Nederlandssprekenden aan de Costa del Sol en heeft tot doel het leven voor deze doelgroep zo aangenaam mogelijk te maken. De redactie ontvangt hiertoe graag zoveel mogelijk tips over evenementen, things to do aan de Costa, charity, nieuws en alle andere meldenswaardige dingen die goed zijn om te weten voor bewoners of bezoekers van de Spaanse zuidkust. Persoonlijke ervaringen van lezers of ondernemers vormen altijd het uitgangspunt van de inhoud van het blad. Zo is er ook extra aandacht voor mensen die zich zonder winstoogmerk inzetten voor anderen.

Gratis verkrijgbaar

Niet onbelangrijk: Especial Life is gratis. Het magazine wordt verspreid via 150 distributiepunten langs de Costa del Sol. Het eerste nummer is te vinden op locaties waar veel Nederlandssprekenden komen, zoals Nederlandse supermarkten, restaurants, barretjes en kantoren tussen Fuengirola en Estepona, maar het doel is om de hele kust tot en met Nerja te voorzien van dit fraai ogende tijdschrift.

Charity en persoonlijk

In het eerste nummer is er aandacht voor Charity by Charito, waar Charo van Hulst (te zien op de cover van dit eerste nummer) tweemaal per jaar geld inzamelt voor een goed doel door kleding te swappen, voor Anna Idzerda van Annas Rescue die in Mijas paarden redt en zijn er andere verhalen over mensen aan de kust die iets interessants te melden hebben. Daarnaast komen interessante evenementen, zoals de Marbella 4 Days Walking die gehouden wordt van 9 tot en met 12 oktober, uitgebreid aan bod.

Wie? 

Especial Life wordt uitgegeven door Carla van Hemert, die ook samen met journalist Jeroen van der Weijden de redactie bemant. De fraaie vormgeving wordt verzorgd door Marieke Vaandrager van Splez Design en Peter Roos neemt alle marketingtaken voor zijn rekening.

Nieuws door Else Beekman

Elk nummer zal Else Beekman van InSpanje.nl de achtergronden bij hetnieuws verzorgen, zodat de lezers een beetje weten wat er speelt in het land waar ze zo genieten.  

Wie het blad nog niet heeft gezien, kan vast een kijkje nemen op de website, waar een groot deel van de content elke twee maanden gepubliceerd zal worden. ESpecial Life is ook te volgen via Facebook en via Twitter.  

Dit vind je misschien ook leuk