Vier je feestdagen in stijl in Marbella

door admin
Vier je feestdagen in stijl in Marbella

Met je gezicht in de stralende zon, kijkend naar je gezelschap of de contouren van Afrika aan een horizon die wordt gedomineerd door de kraakblauwe Middellandse Zee. Ondertussen proef je van een tableau van fijne Iberische ham en oude Manchego-kaas, begeleid door een glas heerlijke Rioja… En dit alles met de rest van je lunch of diner nog in het vooruitzicht. Pauzeren van al het lekkers kan even op een loungebed, genietend van een heldere sterrenhemel. Wil je dit als werkelijkheid? Kom dat met kerst of oud en nieuw naar Beach Club Estrella del Mar in Marbella.

Deze stijlvolle Beach Club is bij veel Nederlandtaligen in deze omgeving bekend. Niet alleen vanwege de uitstekende service, het heerlijke eten én het feit dat er regelmatig events van Nederlanders of Vlamingen worden georganiseerd, maar ook van de prachtige SPA met thermale baden, hydraulische massagestralen, stoombaden en twee binnenbaden en een buitenzwembad.  

Feestelijke menu’s

Speciaal voor wie Kerstmis en Oud & Nieuw op een bijzondere locatie wil vieren, worden er op deze feestdagen speciale menu’s uitgeserveerd. Met kerst  is het mogelijk voor een heerlijke lunch aan te schuiven – op het buitenterras met goed weer – of ’s avonds binnen voor het diner. De prijzen zijn eveneens feestelijk met respectievelijk 30 of 35 euro (lunch) en 40 en 45 euro (diner) voor een driegangenmenu, een welkomstdrankje, koffie of thee na met petit fours in kerstsfeer.

Spetterend een nieuw jaar beginnen

Voor een spetterende avond met Oud & Nieuw heeft Beach Club Estrella del Mar een compleet programma samengesteld, inclusief galadiner met muziek en geluksdruiven om te eten bij de 12 slagen van de klok. Is het nieuwe jaar eenmaal begonnen dan zorgt een DJ voor het echte clubgevoel en kan er flink worden geswingd. Een hapje om de nachtelijke honger te stillen hoort er eveneens bij en dit alles inclusief drankjes voor slechts 179 euro per persoon. Wil je liever toasten met een glas Moët & Chandon, dan kan dat al voor 5 euro per glas.

Wil je meer informatie, kijk op de website of neem contact op per e-mail of bel met nummer +34 951 053 990.

Dit vind je misschien ook leuk