International Padel Experience komt naar Fuengirola

door admin
International Padel Experience komt naar Fuengirola

Amateurs kunnen hun geliefde sport zo combineren met een onvergetelijke ervaring op interessante locaties als Rome, Ibiza, Zweden, Berlijn, Andorra en Zurich. In november komt dit toernooi naar Zuid-Spanje. De International Padel Experience wordt georganiseerd door Madison en is het enige internationale padelevent voor amateurs ter wereld. De eerste landen waar het toernooi werd gespeeld waren Zweden, Engeland, Portugal en Spanje. Zes seizoenen later is het toernooi een stuk groter en zijn veertien landen afwisselend gastheer.

De in Spanje al jarenlang zeer populaire sport wordt met de International Padel Experience door Madison naar alle uithoeken van de wereld geëxporteerd. Bij de eerste vijf toernooien deden al ruim 6.000 spelers mee van 22 verschillende nationaliteiten.

Dit jaar is de International Padel Experience van 15 tot 19 november in Reserva del Higueron Resort. Dit mooie complex met prachtige padelbanen ligt op de grens tussen Fuengirola en Benalmádena. Padelen met zeezicht, wie wil dat nou niet? Van 15 tot 17 november kunnen mannen en vrouwen op A-niveau meedoen en van 17 tot 19 november zijn er wedstrijden voor mannen op B en C-niveau en vrouwen op B-niveau en ook gemixte paren. Inschrijven kost 20 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een kadopakket met officiële polo van het toernooi en een gymsack van sponsor Bullpadel. Winnaars kunnen naar de Master Finals op 18 en 19 november kijken naar de finale van de A-categorie, onder andere prijzen. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via deze link.

Master Final Málaga Open

Op hetzelfde complex van Reserva del Higueron Resort vindt op 18 en 19 november de Master Final plaats van dit jaar. Alle winnaars in de verschillende categorieën van de International Padel Experience strijden hier tegen elkaar om de uiteindelijke prijs en eer. Ze geven daarmee een spetterende einde van het zesde seizoen van een toernooi dat elk jaar wint aan relevantie in de internationale padelwereld.

Gratis meedoen?

InSpanje.nl kan twee inschrijvingen verloten. Een voor de mannen-categorie en een voor de categorie vrouwen. Ga naar InSpanje.nl op Facebook, like en volg de pagina deel het bericht over de International Padel Experience. Begin november worden de winnaars bekendgemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk