Het kan! Stoppen met roken in 90 minuten!

door admin
Het kan! Stoppen met roken in 90 minuten!

Praktijk voor natuurgeneeskunde en schoonheidsinstituut, Vida más Sana, heeft al honderde mensen afkomstig uit heel Spanje geholpen bij het definitief afzweren van hun rookverslaving.

Hilde Sportel, eigenaresse van het centrum in het Andalusische Jerez de la Frontera (Cádiz), is de enige natuurgeneeskundige therapeute in Andalusië die met behulp van Bicom2000® Bioresonantie-therapie mensen van hun verslaving aan nicotine afhelpt. Hierbij wordt ook de mentale afhankelijkheid van het roken op een natuurlijke manier ‘losgekoppeld’.

Of je nu een sociale roker bent of al jarenlang de ene sigaret met de ander aansteekt, voor iedereen geldt dat een behandeling van 90 minuten in principe voldoende is om definitief afscheid van de sigaret te nemen. Je moet wel echt zélf daartoe gemotiveerd zijn, dat is de enige ‘maar’.

Dezelfde therapie wordt bij ‘Vida más Sana’ ook ingezet ter behandeling van onder andere bepaalde vormen van allergie, gewichtsproblemen, voedselintollerantie en migraine.

Aanbieding

Voor lezers van InSpanje.nl heeft Vida Más Sana tot eind januari twee aanbiedingen om te stoppen met roken (meld bij het maken van een afspraak of het verkrijgen van meer informatie dat u via InSpanje.nl komt):

  1. Een kadobon ter waarde van 130 euro voor een stoppen-met-roken-behandeling. Hiermee ontvangt u 30 procent korting op de normale prijs van 200 euro.
  2. De 2 in 1-aanbieding. U komt met zijn tweeën en betaalt slechts voor 1! Een korting van 50 procent!  

Schoonheidsbehandelingen

Bij Vida Más Sana is de binnenkant net zo belangrijk als de buitenkant. Als je je goed voelt, dan straal je dat ook uit.  Daarom kunt u ook in de kliniek terecht voor schoonheidsbehandelingen met producten van S.P.A.-aromatherapie.

De innovatieve hoogwaardige producten van Societé Provencale d’Aromatherapie zijn cosme-disch. Gewone cosmetische producten doen vaak alleen maar iets aan de symptoombestrijding bij huidproblemen. S.P.A.-aromatherapie werkt ook van binnenuit en bestrijdt ook de oorzaken.

Kwaliteit, rust en persoonlijke benadering staan centraal bij Vida más Sana, ongeacht welke behandeling u kiest. Meer informatie via: (+34) 956 112 004 of (+34) 696 957 128.

Dit vind je misschien ook leuk