Vijfjarig bestaan voor succesvolle Nederlandse onderneemster in Malaga

door admin
Vijfjarig bestaan voor succesvolle Nederlandse onderneemster in Malaga

De Nederlandse eigenaresse Ingrid Schlingmann heeft het knippen tot een ware kunst verheven. Ze boekt hiermee al sinds de start in 2008 veel succes in het hartje van de Zuid-Spaanse stad Málaga. De internationale klanten vliegen vaak speciaal naar Málaga vanuit Londen, Zwitserland, Duitsland en Nederland om bij IS Hairdesign in de stoel te kunnen zitten.

Op vrijdag 27 september vierde zij het vijfjarig bestaan van IS Hairdesign. Met een spectaculaire modeshow – die zelfs de regionale krant Sur haalde – werd het feest ingeluid. Even mooie als kunstzinnige en soms zelfs bizarre kapsels passeerden de revue. We zagen asymmetrische kapsels, veren als accessoire en zelfs een bouwwerk van verticaal naar de hemel wijzende vlechten, opgeschoren kapsels en ingevlochten haar. Dit alles werd geshowd door prachtig opgemaakte modellen die kleding droegen van plaatselijk modetalent Virginia Aguilar.

Onder grote belangstelling van genodigden, waaronder de representante van Sebastian Jonathan Villalba met zijn vrouw én van toevallige passanten, vond de show plaats op straat midden in het bruisende centrum van de stad. Naderhand werd getoost op het succes op het terras van Restaurante Plaza 16, waar canapés en wijn werden geserveerd. Een Zweedse zangeres zong sfeervolle, fraaie jazzy songs.

Styling en make up

Getoost werd niet alleen op het succes dankzij duizenden klanten van IS Hairdesign die door de jaren heen tevreden waren over hun nieuwe en vaak originele kapsel, maar ook dankzij klanten die op professionele wijze werden opgemaakt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals huwelijken of gala’s. Voor de styling van videoproducties, evenementen en websites werkt deze ambitieuze Nederlandse samen met creatieve fotografen en trendsetters op gebied van mode.

Ingrid is naast professioneel hairstylist ook make-up artiest, opgeleid bij bedrijven als Elite, Sassoon en Sebastian, en verzorgt workshops make up en hairstyling, zodat klanten ook elders aan de slag kunnen voor een eigentijdse look. Ze houdt haar verworven kennis nauwgezet bij door altijd de laatste cursussen in Londen te volgen. Jaarlijks wordt ze door Sassoon gevraagd de Spaanse groep te begeleiden.

‘Be a model for one day’

Inmiddels organiseert de actieve onderneemster diverse andere projecten in en buiten de salon. Ze werkt mee aan professionele fotoshoots en internationale styling-wedstrijden. Nieuw ook is ‘Be a Model for 1 Day’ (Wees een model voor een dag). Laat je volledig door Ingrid of haar collega’s stylen (haar en make up) en door een professionele fotograaf op de foto zetten in de salon van IS Hairdesing. De fotoreportage in hoge resolutie krijg je op een cd mee naar huis. Een erg origineel kado-idee voor vrienden of familie bij een bijzondere gelegenheid.

Dit vind je misschien ook leuk