10 redenen om in Reserva del Higueron te komen wonen

door admin
10 redenen om in Reserva del Higueron te komen wonen

Waarom, daar geven we je zo 10 redenen voor. Niet voordat we hebben benadrukt hoe goed bereikbaar deze urbanisatie eigenlijk is, dankzij de ligging direct langs de A-7. Vooral handig voor mensen die met regelmaat naar het vliegveld van Málaga moeten. Een kwartiertje rijden daarvandaan en je staat in een rustig ogende wijk vol met vrolijk gekleurde woningen. Allen met het vizier vol op het blauw van de Middellandse Zee.

Waarom Reserva del Higueron?

1. Alle soorten woningen

In de urbanisatie staan alle soorten woningen. Voor elk wat wils dus. Er liggen ruime appartementen, penthouses, geschakelde woningen, semi-geschakelde woningen en villa’s van klein tot groot die zonder uitzondering een prachtig zicht op zee bieden.

2. Nagomi SPA

De Nagomi Spa is lokaal beroemd. Een uitgebreid circuit van krachtige massagestralen stimuleert de bloedcirculatie van top tot teen en garandeert een ontspannend verblijf. Volstaan de bubbelbaden niet, dan wachten nog de sauna en het Turkse stoombad. In een ruim zwembad kun je ook nog wat aan je conditie doen.

3. Sportclub

Houd je niet van zwemmen, maar wil je wel sporten, dan biedt de Sportclub naast de Nagomi Spa diverse mogelijkheden. Een fitnesszaal met de meest uiteenlopende apparaten, lessen in spinning, capoeira en yoga vinden gretig aftrek. El Higueron is beroemd vanwege de grote hoeveelheid padelbanen. Er zijn ook banen om ‘ouderwets’ te tennissen.

4. Winkelcentrum

Bovenaan de urbanisatie is een grote Carrefour waar je terecht kunt voor alle dagelijkse benodigdheden. Tevens is er een ‘papeleria’ (kantoorboekhandel), een tapasbar, een pinautomaat, een Indiaas restaurant en een tankstation. Kortom, heb je wat nodig, dan hoef je niet ver te rijden.

5. Bewaking

Door de crisis vallen vaak de bewakingsdiensten weg bij urbanisaties die niet het hele jaar volledig zijn bewoond. Dit is gelukkig niet het geval in El Higueron. 24 uur per dag en 7 dagen per week houden ze de camera’s in de gaten en wordt er gesurveilleerd in de wijk.

6. Kwaliteit

Bij het bouwen van alle woningen in Reserva del Higueron lag de lat van kwaliteit erg hoog. Overal is gewerkt met goede materialen, producten volgens de nieuwste technologie en met maximale garantieduur. Dit zie je terug in de afwerking van de huizen, maar zeker ook in het interieur.

7. Locatie

Het werd al even genoemd, maar de ligging van Reserva del Higueron is geweldig. Een kwartiertje rijden van vliegveld Málaga, twintig minuten rijden naar Marbella en dankzij de nieuwe tolweg richting Antequera ben je in amper twee uur tijd in Córdoba en Granada. Sevilla duurt een half uurtje langer. Natuurlijk is het strand op loopafstand. Wie echter niet de berg op wil, kiest voor het treintje dat dagelijks vele malen mensen van en naar het strand brengt.

8. Groen

Bij de bouw van de urbanisatie is rekening gehouden met je behoefte aan rust en ruimte. Overal is door een ervaren landschapsarchitect een groene sfeer gecreëerd en de woningen zijn zo gebouwd dat het een gevoel van vrijheid oplevert, ook al heb je naaste buren.

9. Hotel THB Reserva del Higueron

Exclusief, modern, ruim, comfortabel én niet te vergeten ‘adults only’. Dat is het splinternieuwe Double Tree by Hilton Reserva del Higueron hotel dat naast de Spa & Sportclub ligt. Meteen bij binnenkomst valt het moderne design op dat wordt gecombineerd met kunst. Strakke meubels en veel licht bezorgen een aangenaam gevoel. Hier wil je langer blijven. De kamers zijn luxe en je kunt zelfs vanuit je bad genieten van het fraaie uitzicht over de zee.

10. Huur en koop

In Reserva del Higueron kun je voor langere termijn een huurwoning betrekken en je kunt er een huis kopen. Ook is er een brede selectie aan vakantiewoningen beschikbaar voor periodes vanaf een week.

Dit vind je misschien ook leuk