‘Be a Model for One Day’ in Málaga

door admin
‘Be a Model for One Day’ in Málaga

Ben je niet thuis zijn – waar je alle leuke adresjes voor bijzondere activiteiten wel kent – maar een weekendje weg hebben geboekt naar Málaga, dan hebben wij een originele tip waar je zeker een hele middag zoet mee bent.

Mocht je nog een passende bestemming voor een stedentrip zoeken, kies dan voor Málaga! Wij hebben hier een bijzondere tip voor je die niet zomaar in elke reisgids te vinden is. Málaga is bovendien een superleuke stad met genoeg bezienswaardigheden en andere dingen te doen om je een paar dagen op en top te vermaken. 

Waarom Málaga?

Kies je voor deze Zuid-Spaanse stad, dan kies je voor een plek waarover we met recht kunnen zeggen dat deze ‘booming’ is en in niets meer lijkt op wat het tien jaar geleden nog was. Bijna nergens rijden nog auto’s met het gevolg dat de smalle straatjes van de historische binnenstad veranderd zijn in één groot terras.

Talloze restaurants, (tapas)bars en andere uitgaansgelegenheden met elk een eigen specialiteit of stempel liggen er op je te wachten. Omdat er zoveel zijn, kun je het beste een ‘tapas-tocht’ houden. In elke gelegenheid schuif je even aan voor een drankje en een hapje. 

Things to do in Málaga

Ben je niet aan het eten dan is het aantal ‘things to do in Málaga’ eveneens eindeloos. Van een bezoek aan bekende musea als het Picasso museum, het Carmen Thyssen museum of het unieke glasmuseum tot het Moorse kasteel en het Gibralfaro fort met formidabel uitzicht boven op de berg. Of bekijk het Romeinse theater vanaf het terras van Málaga’s beroemdste bodega El Pimpi. 

IS Hairdesign

Terug naar onze tip. In hetzelfde centrum als hiervoor omschreven ligt al ruim vijf jaar IS Hairdesign. Deze prachtige zaak, op een steenworp afstand van Museo Thyssen Bornemisza, wordt gerund door de Nederlandse Ingrid Schlingmann. Met talloze diploma’s op zak tovert zij hier menig hoofd om tot een waar kunstwerk. Vele bruiden passeren hier voor ze hun grote dag aanvangen om volledig naar wens gestyled en opgemaakt hun ware liefde voor het altaar te begroeten. 

Be a model for one day

Deze schat aan ervaring op het gebied van hairdesign, hairstyling en make up combineert Ingrid met hulp van haar team van professionals nu tot een nieuw product: Be a Model for One Day by IS Hairdesign. Je komt naar de salon, je haar wordt gestyled zoals jij dat wilt of zoals de professionals dat het mooiste lijkt. Je wordt prachtig opgemaakt, waarbij het accent natuurlijk op je sterkste punten komt te liggen. Dit alles gebeurt in alle rust en met honderd procent aandacht van de medewerkers van IS Hairdesign, zodat je in zeer ontspannen modus en ‘vernieuwd’ de fotograaf kunt begroeten. 

Fotoshoot

De ervaring leert dat het verschil tussen een door een fotograaf genomen foto van je professioneel gestylde zelf én eentje van eigen makelij zonder speciale haar en make up heel groot kan zijn. Een en twee hebben niets met elkaar te maken. Hoe leuk is het dan om zoiets kado te geven aan een dierbare vriendin of dit te doen met een groepje vriendinnen om na je ‘make over’ en de fotoshoot in stijl het zinderende nachtleven van Málaga in te gaan?

De fotoshoot kost 59,95 euro en is inclusief make up, styling, een drankje en de fotoreportage in hoge resolutie en professioneel bewerkt door de fotograaf krijg je oip een cd mee naar huis zodat je ze naar eigen inzicht kunt gebruiken. Per persoon is zo’n anderhalf uur nodig. De shoot is daarom perfect te combineren in een dag waarop je ook andere dingen wilt doen in Málaga. 

Knippen, stylen en make up

Ben je (nog) niet toe aan een Fotoshoot, dan kun je ook gewoon voor een nieuw kapsel naar deze salon komen. De naam IS Hairdesign zegt het al: je haar wordt hier niet zomaar geknipt of geföhnd, maar op creatieve en innovatieve wijze gestyled en ‘ontworpen’. Ook krijg je er zo gewenst make up advies of kun je je haar laten stylen voor een avondje uit.

Dit vind je misschien ook leuk