Spanje’s vijfde DoubleTree by Hilton geopend aan de Costa del Sol

door admin
Spanje's vijfde DoubleTree by Hilton geopend aan de Costa del Sol

Het mooie resort heeft 177 lichte en moderne kamers en suites die worden aangevuld met fantastische sport en vrijetijdsfaciliteiten. Het design van zowel exterieur als interieur is zeer modern en strak en bij het ontwerp van het gebouw werd optimaal gebruik gemaakt van het ideale klimaat in de regio. Het hotel telt drie zwembaden, waarvan twee buiten en een binnen. Het uitgebreide sportcentrum heeft naast twee tennisbanen, 11 padel courts en een grote fitnessruimte ook een groot beach volleybal terrein van zand. Wil je bijkomen van al je activiteiten dan kan dat in de Nagomi Spa, waar een grote variëteit aan wellness behandelingen wordt aangeboden, een binnenzwembad is en een uitgebreid circuit met hydraulische massagestralen, een Turks stoombad en een ruime sauna je een ultieme fysieke en mentale ontspanning biedt.

Culinaire verleiding

Voor foodlovers is in het hotel keuze uit twee gastronomische parels waaronder het recent geopende restaurant Sollo. Deze won al verschillende prijzen en chef Diego Gallegos – ook wel chef van de kaviaar genoemd – biedt er een 12-gangen proeverij van overheerlijke tapas, waaronder enkele zijn bereid met de beroemde kaviaar uit Riofrio (Granada). Daarnaast worden overheerlijke gerechten uit de Mediterrane keuken geserveerd bij Restaurante Al Rolo. Heb je meer zin in een borrel of een cocktail met een snack bij een infinity pool met spectaculair zicht over de kust en regelmatig op de Marokkaanse kustlijn aan de overkant van het water, dan kun je naar de sky lounge op het dakterras.

Toplocaties op prachtplekken

John Greenleaf, wereldleider, DoubleTree by Hilton, zei: “Europa maakte in 2008 kennis met DoubleTree toen DoubleTree by Hilton Cambridge in Engeland werd geopend. Sindsdien kwamen er meer dan 50 hotels bij op het continent en deze aan de Costa del Sol is de vijfde in Spanje. Reizigers die onze locaties kennen in stadscentra, bij luchthavens of op andere fraaie locaties zijn gaan rekenen op onze warme verwelkoming en speciale dienstverlening en we zien dan ook erg uit naar het begroeten van onze gasten met onze typsiche Double Tree gastvrijheid aan de Costa del Sol.”  

DoubleTree by Hilton Costa del Sol

De Costa del Sol is een van Europa’s bekendste vakantiebestemmingen, beroemd om zijn mooie zandstranden, uitstekende golfbanen en subtropische klimaat met ruim 320 dagen zon per jaar. Een van de oudste steden ter wereld en op het moment zeer ‘booming’ zijnde Málaga ligt slechts op 25 minuten rijden vanaf het Double Tree by Hilton Costa del Sol. Met een ideale mix van cultuur, historie en gastronomie biedt deze stad zoveel dat je er niet meer omheen kunt als je aan de Zuid-Spaanse kust verblijft. Op slechts 20 kilometer afstand ligt het vliegveld van Málaga, zodat het resort goed bereikbaar is.

Geliefd

Jose Navas, Algemeen Manager van Double Tree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higueron: “We zijn erg opgetogen om gasten hier te kunnen verwelkomen. We hebben er ook alle vertrouwen in dat de combinatie van prachtige uitzichten, de uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening en faciliteiten ons hotel zeer geliefd zal maken onder gasten van 16 jaar en ouder die alles uit hun bezoek aan de Costa del Sol willen halen.”

Andere locaties in Spanje

Double Tree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higueron voegt zich bij vier andere locaties in Spanje: DoubleTree by Hilton Girona, DoubleTree by Hilton Alexandra Barcelona, DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Center La Mola en Doubletree by Hilton Hotel & Spa Emporda.

Locatie

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higueron ligt vlakbij de Autopista Costa del Sol, afslag 217, Avenida del Higuerón, nº 48, 29640, Fuengirola, Málaga. Voor meer informatie of om te reserveren klik hier of bel met: +34 95 1919 105.

Zie de video op deze pagina voor een goede sfeerimpressie van het hotel.

Foto’s: (c) 2015 DoubleTree

Dit vind je misschien ook leuk