VIP-room voor unieke kapsels en een spetterend uiterlijk

door admin
VIP-room voor unieke kapsels en een spetterend uiterlijk

De Nederlandse Ingrid Schlingmann richtte IS Hairdesign eind september 2008 op in een fraai pand in het hartje van het historische centum van Málaga. De zaak ligt midden in het recent opgeknapte Thyssen-kwartier vlakbij het Thyssen Bornemisza Museum. Klanten kunnen in de Calle Compañía 42 natuurlijk terecht voor het laten föhnen, knippen en kleuren van hun haar. Maar er kan ook veel meer. Schlingmann en haar collega’s zijn echte haarkunstenaars en hebben het knippen inmiddels tot zo’n niveau verheven, dat internationale klanten soms speciaal vanuit het buitenland naar Málaga vliegen om bij IS Hairdesign in de stoel te kunnen zitten.

VIP-room IS Hairdesign Estepona

Om aan de groeiende vraag tegemoet te komen, werd recent de VIP-room van IS Hairdesign geopend in Estepona. ‘Zo kunnen we ook ons bestaande en nieuwe klanten in en rond Marbella en Estepona tegemoetkomen. Voor hen is Málaga net wat ver weg’, zegt eigenaresse Ingrid Schlingmann. In de fraaie VIP-room krijgen klanten een nog exclusievere en zeer persoonlijke treatment. In het kader van de echte VIP-benadering kan Ingrid op aanvraag haar bijzondere hairdesing-visie meenemen op locatie, bijvoorbeeld naar luxe hotels in de omgeving van Marbella of in speciale gevallen bij een klant thuis of in het vakantieverblijf.

Gespecialiseerde vakkennis

De ambitieuze Ingrid laat zich regelmatig in het buitenland bijscholen door de beste kappers ter wereld op het gebied van de nieuwste trends en knip- en kleurtechnieken. Vanwege haar diepgaande vakkenis wordt ze regelmatig zelf uitgenodigd om op congressen en conferenties in de sector haar ideëen te delen of om collega’s op te leiden.

Make-up artiest

Naast professioneel hairstylist is Ingrid ook make-up artiest. Hiertoe werd ze opgeleid bij bedrijven als Elite, Sassoon en Sebastian. Ze verzorgt workshops make up- en hairstyling, zodat klanten zelf thuis of elders aan de slag kunnen voor een avantgardistische look. Dit heeft tot gevolg dat klanten, naast een volledig nieuw of bijgestyled kapsel, zich ook voor de meest uiteenlopende gelegenheden op professionele wijze kunnen laten opmaken en stylen. Denk hierbij aan huwelijken of speciale bedrijfsgala’s. IS Hairdesign werkt bovendien samen met fotografen, stylisten en trendsetters op het gebied van mode voor de styling van videoproducties, evenementen en websites.

In & Out

Om klanten een nog breder scala aan diensten op het vlak van persoonlijke verzorging te kunnen bieden, werkt IS Hairdesign in Málaga nu samen met schoonheidscentrum In & Out. Deze gevestigde naam in de regio biedt beatytreatments, manicure & pedicure, afslankadvies en facials in IS Hairdesing Málaga. Nieuw bij In & Out zijn de ontharingsbehandelingen met draad. Deze secure en erg hygiënische manier van epileren komt uit het Midden-Oosten en In & Out is het eerste schoonheidscentrum in Málaga dat deze techniek toepast.

Kortom: voor schoonheid van binnen en een spetterend uiterlijk van buiten kun je altijd terecht bij IS Hairdesign. Bel voor meer informatie met 952 002 903, stuur een e-mail naar info@ishairdesign.es of kijk op de website.

Dit vind je misschien ook leuk