Op hoge snelheid door Spanje treinen voor slechts 15 euro

door admin
Op hoge snelheid door Spanje treinen voor slechts 15 euro

Die kaartjes zijn per direct te koop tot en met zondag 24 april. Ze kunnen worden gebruikt voor reizen tussen 1 juli en 30 september. Bovendien zijn ze beschikbaar op alle nationale bestemmingen. 

De eerste AVE

Renfe schrijft in een verklaring: “sinds de eerste AVE 30 jaar geleden in omloop kwam, heeft Renfe meer dan 464 miljoen passagiers vervoerd met zijn hogesnelheidstreinen. Op 21 april 1992, een historische dag voor de geschiedenis van het vervoer in Spanje, begon de AVE te circuleren. De vloot bestond toen uit 18 treinen die met 300 km/u reden over een 471 kilometer lang traject langs vijf steden. 

Dertig jaar later

Dertig jaar later heeft Renfe nu bijna 230 treinen die door bijna 60 steden rijden. Dit betekent dat meer dan 70% van de Spaanse bevolking toegang heeft tot een treinstation waar de AVE komt.

Boek je tickets van 15 euro snel

Hier kunt u zoeken naar beschikbaarheid en routes. Hou er echter rekening mee dat dit soort aanbiedingen, met kaartjes voor slechts 15, euro, meestal snel zijn uitverkocht. Dus als u wilt boeken, is hoe eerder hoe beter aan te raden.

Dit vind je misschien ook leuk