Parkeer voordelig op Eindhoven Airport als je naar Spanje vliegt

door admin
Parkeer voordelig op Eindhoven Airport als je naar Spanje vliegt

Bovendien geven de meer gematigde temperaturen je de gelegenheid om ook het achterland te verkennen. Dit is uiterst gevarieerd want je vindt er hoge berglandschappen, glooiende bosgebieden, semi-woestijnen en dichte bossen. Waar het in de zomer te heet is om een leuk dorpje te bezoeken of een wandeling te maken, zijn dat soort excursies vanaf medio september weer ideaal in combinatie met af en toe een paar uurtjes op een van de talloze mooie stranden in Spanje.

Kies je voor een vliegvakantie dan wil je natuurlijk goed voorbereid op reis gaan. Je wilt alles weten over de coronamaatregelen die gelden op je bestemming, maar ook over de maatregelen waaraan je zelf voor je reis moet voldoen, zoals testverplichtingen voor je kinderen, een QR-code die Spanje eist of het downloaden van je digitale reiscertificaat als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of negatief bent getest.

Als je besluit te vliegen, is het ook van belang tijdig te kiezen vanaf welk vliegveld je naar Spanje vliegt. Vliegen naar Spaanse bestemmingen kan zowel van Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. Laatstgenoemde heeft alleen vluchten naar Gran Canaria.  

Wil je graag drukte vermijden dan zijn de luchthavens van Rotterdam en Eindhoven goede keuzes. Die zijn kleiner en in alle opzichten overzichtelijker dan Schiphol. Het grote voordeel van een kleiner vliegveld is dat alles veel sneller gaat over kleinere afstanden. Bovendien sta je bij terugkomst in Nederland weer veel sneller buiten. De Spaanse bestemmingen vanaf Eindhoven Airport zijn: Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Madrid, Málaga, Mallorca, Sevilla, Tenerife en Valencia.

Kies je voor Eindhoven Airport weet dan dat deze luchthaven over voldoende parkeermogelijkheden beschikt. Je kunt hier je auto vertrouwd, eenvoudig en goedkoop parkeren. Als je vooraf goed prijzen en parkeermogelijkheden vergelijkt bespaar je ook nog geld.

Wil je op Eindhoven Airport parkeren dan zijn de mogelijkheden als volgt: Binnen 7 minuten lopen zijn de parkeerplaatsen P1 Gold (1 minuut lopen), P3 Silver (5 min.), P4 Bronze+ en P5 Bronze (beide 7 min.). Voordelig parkeren op Eindhoven Airport doe je door te kiezen voor alternatieve, maar ook officiële en betrouwbare parkeerplaatsen. Die bieden scherpere tarieven en brengen je met een shuttlebus of valet service naar de vertrekhal of liggen ook op loopafstand van het luchthavengebouw.

Vliegenenparkeren.nl vergelijkt alle parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport. Geef op de website aan wanneer je wilt parkeren en welke vorm je voorkeur heeft (loopafstand, shuttlebus of valet service) en je ziet direct alle parkeerlocaties op een rij. Check de beschikbaarheid, de actuele prijzen en de afstand tot je vertrekhal. Zo wordt parkeren bij vliegveld Eindhoven overzichtelijk, transparant en betaal je nooit meer te veel.

Tips om goedkoper te parkeren

Reserveer direct na het boeken van je ticket ook een parkeerplaats. In de regel geldt hoe eerder je reserveert, hoe lager de prijs. Het is beter online te reserveren dan op de dag zelf een parkeerplaats op te rijden. In het laatste geval ben je altijd duurder uit. Heb je de tijd, kies dan, als je geld wilt besparen voor een parkeerplaats verder van de luchthaven. Omdat je vliegt in het najaar is parkeren een stuk goedkoper dan in het hoogseizoen.

Check de coronamaatregelen

Heb je vragen over de coronamaatregelen voor jouw reisbestemming Spanje? Kijk dan eerst op Nederlandwereldwijd.nl of neem contact op met het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij zijn 24/7 bereikbaar en dé autoriteit waar je kunt navragen welke regels van toepassing zijn op jouw situatie.

Dit vind je misschien ook leuk