De gemoedsrust dat uw zorgverzekering in Spanje niet wordt opgezegd

door admin
De gemoedsrust dat uw zorgverzekering in Spanje niet wordt opgezegd

Daarom is het zo belangrijk om een particuliere ziektekostenverzekering te hebben die voor uw gezondheid in Spanje zorgt. Maar wat als de verzekeringsmaatschappij die u heeft uw verzekering opzegt wanneer u een bepaalde leeftijd heeft bereikt en ziektes heeft ontwikkeld? Dan bevindt u zich in de gecompliceerde situatie dat u een andere verzekeraar moet vinden die u nog wil accepteren.  

Levenslange contractgarantie

ASSSA is toegewijd aan uw gezondheidszorg op de lange termijn. Om deze reden biedt zij een levenslange contractgarantie zodat haar verzekerden de enigen zijn die kunnen beslissen of ze hun verzekering bij ons willen vernieuwen.

Bovendien, voor een grotere gemoedsrust, communiceren zij met volledige transparantie de relevante aspecten van het beleid op het moment dat deze wordt afgesloten en nemen deze op in de informatieve documenten en in het contract zodat deze op elk moment kunnen worden geraadpleegd. 

Andere voordelen van de ASSSA ziektekostenverzekering

De ASSSA ziektekostenverzekering biedt ook vele andere voordelen: de verzekeringspremie stijgt niet als gevolg van leeftijd, voldoet aan alle vereisten voor het verkrijgen van een visum of residentie in Spanje, geeft advies met haar meertalige professionele personeel, heeft een breed scala aan artsen en handhaaft de levenslange kortingen die zijn overeengekomen op het moment van contracteren.

Met ASSSA is uw gezondheid goed verzekerd.

Dit vind je misschien ook leuk