Drie vacatures bij leuk familiebedrijf aan de Costa Blanca

door admin
Drie vacatures bij leuk familiebedrijf aan de Costa Blanca

Oriënteer jij je toevallig al op een leven in een warmer land in Zuid-Europa? Of woon je al in Spanje, maar zoek je een nieuwe kans? Kijk dan eens naar de drie vacatures bij dit dynamische familiebedrijf aan de Costa Blanca.

Casa las Dunas is als succesvolle Nederlandse makelaar sinds 1997 actief aan de Costa Blanca. Vele Nederlanders en Vlamingen hebben via Casa las Dunas hun weg naar de Costa Blanca gevonden. Door de toenemende vraag naar woningen in ons werkgebied is CasaLasDunas op zoek naar een:

Vastgoedmakelaar (m/v) fulltime

Als makelaar speel jij een belangrijke rol in de organisatie. In een dynamische omgeving ben jij onze commerciële duizendpoot en genereer je sales. Je functioneert direct onder je ervaren collega makelaars en genereert een gestage groei van ons bedrijf.

De functie

Als makelaar functioneer je zelfstandig vanaf het moment dat je kennis hebt genomen van de Spaanse onroerendgoedmarkt. Je neemt initiatief en signaleert kansen in de markt.

Tot je dagelijkse takenpakket behoren onder andere:

 • De verkoop van woningen;
 • Acquisitie ten behoeve van uitbreiding portefeuille;
 • Bijhouden en beantwoorden van leads;
 • Het volgen van ontwikkelingen in de Spaanse vastgoedmarkt en daar actief op inspelen;
 • Contact onderhouden met (potentiële) klanten;

CasaLasDunas biedt je de mogelijkheid om in loondienst of als zelfstandige te werken.

Je bent communicatief vaardig met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van Spaans (Frans & Duits) wordt op prijs gesteld. Je bent commercieel ingesteld en denkt in kansen en groei. Je bent iemand die kan onderhandelen op méér dan professioneel niveau. 

Verder zien wij graag het volgende in je terug:

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de makelaardij
 • Je beschikt over minimaal een MBO diploma commercieel
 • Je bent woonachting in Spanje – Costa Blanca Zuid
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent transparant en oprecht
 • Je kunt goed overweg met de computer (Office)

Wij bieden

Werken bij Casa las Dunas betekent een plek om jezelf te ontwikkelen en ontplooien. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met een bonussysteem. In eerste instantie bieden wij een contract (of overeenkomst) van 3 maanden. Bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden.

 

Junior makelaar (m/v) fulltime

 

Als Junior makelaar speel jij een belangrijke rol in de organisatie. Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je vakgebied en te groeien naar een hoger niveau. Je start in een ondersteunende rol richting collega makelaars en leert zo zelfstandig je beroep naar behoren uit te oefenen.

De functie

Als Junior makelaar ondersteun je in eerste instantie collega makelaars en ontwikkel je je tot zelfstandig opererend makelaar door steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen. Je neemt initiatief en signaleert kansen in de markt.

Tot je dagelijkse takenpakket behoren onder andere:

 • De verkoop van woningen;
 • Acquisitie ten behoeve van uitbreiding portefeuille;
 • Bijhouden en beantwoorden van leads;
 • Het volgen van ontwikkelingen in de Spaanse vastgoedmarkt en daar actief op inspelen;
 • Contact onderhouden met (potentiële) klanten;

Wij bieden je de mogelijkheid om in loondienst of als zelfstandige te werken.

Wij zoeken

Je bent communicatief vaardig met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van Spaans (Frans & Duits) is een pré. Je bent commercieel ingesteld en denkt in kansen en groei.

Verder zien wij graag het volgende in je terug:

 • Je bent bekend met de makelaardij
 • Je bent woonachting in Spanje – Costa Blanca Zuid
 • Je bent een teamplayer
 • Je voelt je als een vis in het water in een dynamische organisatie
 • Je bent empathisch en kunt goed netwerken
 • Je bent transparant en oprecht
 • Je kunt goed overweg met de computer (Office)

Wij bieden

Werken bij Casa las Dunas betekent een plek om jezelf te ontwikkelen en ontplooien. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met een bonussysteem. In eerste instantie bieden wij een contract (of overeenkomst) van 3 maanden. Bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden.I

 

Beheerder/interieurverzorg(st)er

 

Wij zoeken Beheerder/interieurverzorg(st)er voor onze accommodaties in en rondom Torrevieja aan de Zuid Costa Blanca. Houdt jij ervan de handen uit de mouwen te steken en ervoor te zorgen dat alles er spik en span uitziet? Genieten van een vakantie begint bij jou! Want zodra de gasten in hun accommodatie verblijven willen ze dat fijne en schone gevoel ervaren. Daar zorg jij voor!

Als schoonmaker weet je wat flink aanpakken is en die uitdaging ga je graag aan. Je neemt de schoonmaakproducten mee en begint die dag met jouw persoonlijke planning. Je ontvangt de gasten en checkt ze ook persoonlijk weer uit na hun verblijf. Dit kunnen alle dagen van de week zijn en op verschillende tijden. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen het rooster!

Maar dat is nog niet alles, Je bent ook een beetje technisch aangelegd en kan zelf kleine probleempjes oplossen. Voor grote problemen hebben wij de technische dienst. Je bent wel verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden aan én in de accommodaties. Tenslotte houd jij je uiteraard ook bezig met het controleren van het onderhoud en geeft het door als er iets gemaakt of verandert moet worden.

Als laatste ben je in het bezit van een rijbewijs want wij bieden ook airportservice aan.

Dit is een functie voor 9-30 uur per week, aantal uur in overleg.

Reageren?

Heb je interesse of vragen over de drie vacatures, stuur dan je CV met motivatie naar hans@casalasdunas.com.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur contact opnemen met dhr. Hans van Let, telefoon +34 965 724 489.

Dit vind je misschien ook leuk