EasyJet kondigt 9 nieuwe routes naar Spanje aan voor de winter

door admin
Easyjet

EasyJet heeft aangekondigd dat het voor de winterseizoen 60 nieuwe routes aan zijn wereldwijde netwerk toevoegt, waarvan negen naar Spanje.

Deze nieuwe verbindingen zullen de luchthavens van Barcelona, Fuerteventura, Lanzarote, Alicante en Madrid met het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Oostenrijk verbinden. “Wij zijn verheugd om negen nieuwe routes voor het winterseizoen naar Spanje aan te kondigen, een strategische markt waarin we in de loop der tijd zijn gegroeid,” verklaarde Javier Gándara, algemeen directeur van easyJet in Zuid-Europa.

Nieuwe routes en frequenties

  • Barcelona-El Prat: Krijgt een nieuwe wekelijkse route vanaf Salzburg (Oostenrijk).
  • Fuerteventura: Ontvangt vluchten vanaf Belfast, Glasgow en Liverpool (Verenigd Koninkrijk) en Parijs/Charles de Gaulle (Frankrijk), allemaal met twee wekelijkse vluchten behalve Liverpool.
  • Lanzarote: Wordt verbonden met Glasgow (Verenigd Koninkrijk) en Nice (Frankrijk), beide met twee wekelijkse frequenties.
  • Alicante-Elche Miguel Hernández: Krijgt een route vanaf Napels (Italië) met twee wekelijkse vluchten.
  • Madrid-Barajas: Zal twee wekelijkse verbindingen hebben met Nice (Frankrijk).

Strategische groei

Deze uitbreiding benadrukt easyJet’s inzet voor de Spaanse markt, die een belangrijke bestemming blijft voor zowel toeristen als zakenreizigers. De nieuwe routes zullen niet alleen het toerisme stimuleren, maar ook de economische banden tussen Spanje en de betrokken landen versterken. Javier Gándara voegde toe: “Met deze nieuwe routes willen we onze klanten meer keuze en gemak bieden tijdens het winterseizoen. We blijven investeren in de Spaanse markt en zijn toegewijd aan het ondersteunen van de lokale economie en het toerisme.”

Dit vind je misschien ook leuk