Goede service, sleutel bij een ziektekostenverzekering

door admin
Goede service, sleutel bij een ziektekostenverzekering

Een uitstekende dienstverlening is essentieel om alle eventuele twijfels weg te nemen, zowel op het moment van contracteren, als tijdens het gebruik van de verzekering. Een ziektekostenverzekering betreft namelijk onze gezondheid, ons kostbaarste bezit.

ASSSA is zich ervan bewust dat mensen het volste vertrouwen moeten hebben in hun particuliere ziektekostenverzekeraar. Daarom hebben ze vakkundig, meertalig en behulpzaam personeel dat zich laat leiden door waarden als menselijkheid en nabijheid. Hun hoofddoelen zijn de tevredenheid en de gezondheid van de verzekerde. Dat komt tot uiting in de kwaliteitsservice en de meer dan 80 jaar ervaring.

ASSSA kan die geweldige persoonlijke en professionele aandacht bieden dankzij hun hooggekwalificeerde en multidisciplinaire team. Zo worden de verzekerden bij hun ziektekostenverzekering in Spanje op een persoonlijke wijze en in hun eigen taal geholpen. Bovendien beschikt het team over alle nodige middelen zodat de procedures snel verlopen en ook de communicatie met hun verzekerde vlot verloopt.

Om aan de hoge eisen van de gezondheidszorg te voldoen en om eersteklas gezondheidszorg te bieden, werkt ASSSA samen met gerenommeerde medische professionals. Bovendien beschikt de verzekeraar over uitstekende internationale klinieken.

Daarnaast voldoet ASSSA aan alle noodzakelijke vereisten om een visum of verblijfsvergunning in Spanje te verkrijgen, biedt het een unieke service en exclusieve garanties en een uitgebreid netwerk van kantoren verspreid door heel Spanje.

ASSSA, kwaliteitsservice in Spanje voor gezondheidszorg.

Dit vind je misschien ook leuk